Šta je novo?

PRAKTICA DVC 5.4 HDMI

Ahahaha, najvise mi se svideo SOUND TEST :)
OK, ubedio si me...i meni bese sumnjivo iako se ne razumem .
A sta kazes za Sony HDR-CX105EB ?
Da ne otvaram novi thread...kosta 48000 u Tehnomaniji, i kad smo kod Tehnomanije imas neki drugi predlog iz njihovog asortimana ili vec negde drugde do 500e ?

Hvala unapred ;-)

Jos jedna stvar, miniDV, sd, HDD ? (DVD necu)

Poslednja izmena:
HD za 50k ? Uzimaj odmah. Ne pratim nashe trzishte uopshe i ne znam shta se prodaje, ali su HD kamere najjacha 3 proizvodjacha (Canon, Panasonic i Sony) vrlo slichne, tako da vishe tu nema shta da se trazi dlaka u jajetu, pogotovo ako je uzimash za "turizam" pa ti neki maksimalni kvalitet nije bitan.

Odskora imam Prakticu DVC 5.1 HDMI,prvi utisci fenomenalno za te pare 140€,foto aparat u night modu daje bolje slike bez blica,sa blicom mnogo detalja i senke,kamera bez zuma izuzetno čist i kvalitetan snimak čak i bez uključivanja ugrađenog svetla,ovo govorim za uslove snimanja u sobi pod običnom sijalicom,prilikom kupovine sd kartice obavezno je isprobati jer neke neće da prepozna,moju staru sd od 2gb sam osposobio tako što sam zagrebao skalperom između zadnja 2 kontakta,u rezoluciji 720p video snimak na 4 gb od 2h,primer slike u šahtu za vodu u totalnom mraku
2vrtlb6.jpg

Kako totalni mrak kada je opalio blic :)

A za sve ostale komentare mogu samo da zakljuchim da nisi video neki drugi fotoaparat ili HD kameru :) Za te pare mozesh da kupish fotoaparat koji pravi daleko bolje fotografije i pravi bolji video...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno