hvala za info, jer paket bio ispod 50eur pa zato je samo prosao carinu ili se nekad desi da samo preskoci carinjenje?meni je
"Item Leaving the UK
LANGLEY HWDC IPS":
8. mart,
kod mene je stiglo 14. marta bez carine.
Tako možeš očekivati uskoro.
hvala za info, jer paket bio ispod 50eur pa zato je samo prosao carinu ili se nekad desi da samo preskoci carinjenje?meni je
"Item Leaving the UK
LANGLEY HWDC IPS":
8. mart,
kod mene je stiglo 14. marta bez carine.
Tako možeš očekivati uskoro.
Kod njih paket moze biti najduze 2 radne nedelje, tako da ne brini, stici ce ti to.Ja sam onda izuzetak, već 8 dana stoji na carini 😄
Koja carina, da nije možda NS ? oni su usporili, čeka se po mesec dana da prođe carinu. Što bi vođa rekao, zgubidani....Feb 20, 2023, 19:00 Received by local delivery company
Od tada ništa. Imam utisak da sam izduvao za još jedan paket...
Pogledaj na sajtu nase poste ,al mislim da je proslo carinuJel ovo znaci da je stiglo na carinu? I jel normalno da pise na royal mail tracking BEOGRAD C 11003 LETTERS jer nije u pitanju pismo nego paket
Pogledajte prilog 381129
jos nista se novo nije pojavilo samo ovo:Pogledaj na sajtu nase poste ,al mislim da je proslo carinu
kacio sam ja LV...CN, prelistaj par stranica u nazad ili pogledaj na mom profiluSingapurcanin porucen 07.03. stigao danas kod nas 16.03... ludacki kao nekada..
Jel imao ko sta skoro preko kineske poste LV**CN recimo i za koliko stize do nas ?
Oko ~15 dana u mom slučajuJel imate iskustva sa RB..........SG pošiljkama? Za koliko stižu otprilike? Vidim da to ide preko Singapura.
Tako sam ga i ja danas otvorio nakon 15 min zezancije ispred njega, svakako mi lakse da mi donese al reko aj da probam prvi put to "cudo" kad ono...@Nidzo kada sam kliknuo na link, pitao me je da li sam ispred paketomata.
Danas sam otvorio paketomat tako što je aplikacija tražila da pojačam zvučnik i da prinesem telefon paketomatu, onda je moj telefon pištao i otvorio paketomat.
Kucanje koda ili skeniranje QR koda bi svakako bilo lakše/pouzdanije.
Oko 12-15 dana, najbrzi su i najsigurnijiJel imate iskustva sa RB..........SG pošiljkama? Za koliko stižu otprilike? Vidim da to ide preko Singapura.
Jel imate iskustva sa RB..........SG pošiljkama? Za koliko stižu otprilike? Vidim da to ide preko Singapura.
Tako sam ga i ja danas otvorio nakon 15 min zezancije ispred njega, svakako mi lakse da mi donese al reko aj da probam prvi put to "cudo" kad ono...
Glupost samo valja da mozes u svako doba da dodjes i uzmes jes da se namucis jer ne salju kodove alo ok, nisam siguran da cu ovo i dalje koristiti.
Oko 12-15 dana, najbrzi su i najsigurniji
Nije na carini paket, verovatno nije još ni ušao u Srbiju. Inače BG je u pitanju...Koja carina, da nije možda NS ? oni su usporili, čeka se po mesec dana da prođe carinu. Što bi vođa rekao, zgubidani....