Ja sam imao nekoliko UA ma kakvi donosili su mi kuci. Nema to veze svaki koji nema potrebe da se dodatno naplacuje i ako dimenzijama ne prevazilazi dimenzije vrafanca paketomata moze da se stavlja ne samo kako ti je ona rekla UA-HU.
royal mail je pod strajkom bio mesecima... meni je posiljka poslata 13.01. stigla 10.03.ovo je strasno
ns carina je trenutno odlicna, posiljke cekaju 1 danМени је ројал мејлом стигло брзо. Ал' је била краљица, сад није.
Иде то брзо, сигурно је запело на царини само није ажуриран статус. Нишка царина то експресно ради, прави шампиони, остали се про****вају.
Zapravo prvo idu u paketomat da bi olaksale da postari ne moraju da tegle tolike vrece a nakon isteka roka opet se nose na kucnu adresu,OMP posiljke se stavljaju u paketomat samo da bi popunile prazna mesta.
Zbog statistike o iskoriscenosti, i opravdanja za skrkane pare.
to da znamo ne bi pisali ovdeŠta je problem s ovom pošiljkom?
Stiglo je brzo u SRB (navodno) ali poštar ne donosi (kod mene donosi moj poštonoša manje paketice, kesice i koverte) na vrata ili ubaci u sanduce.
Da li je paket u stvari došao u HU pa dok od tamo (iz HU) kod nas dodje i kroz carinu prodje ili je zaista u SRB i nešto čeka?
Bio u lokalnoj pošti odakle i moj poštonoša donosi pošiljke i tamo ga nema, nije nigde zaveden pod ovim brojem za praćenje, ne postoji u sistemu pošte Srbije, nema pošiljke pod ovim brojem ni u HU posti, nema s ovim brojem za pracenje posiljke ni na 17track, samo mi Aliexpres pracenje pokazuje gde bi mogla biti posiljka...
Kad bi mogao biti isporucen ako je kod nas, u BG na posti ili carini, ako je vec 15 dana "kod nas"?
Imam jos 2 kabla (po 3m dugacki DP i USB produzni) koji evo vec mesec dana ne napustaju Kinu, sve sa Alija, EKYEE i Vention prodavnice...
A da nije dao otkaz il dobio ?Ne znam da li se nešto promenilo u poslovanju lokalne pošte, ali lokalni seoski poštar uopšte ne donosi pakete. UA... pakete sa alija ne dostavlja već godinu dana (dok poštari iz okolnih sela to rade normalno), međutim u prethodnih par dana primetih da čak ni CC, a ni postexpress pakete ne dostavlja, već dobijem sms od pošte, da me čekaju u lokalnoj pošti.
Nije mi jasno da li on ima mogućnost da pošalje takav sms ili ide automatski, ali definitivno nije bilo ovako pre. Čak nije podelio ni februarske račune za struju, već stoje na pultu u pošti, pa svako traži svoj.
To je i meni palo na pamet, međutim vidim ga u pošti, a i voza se na poštinom motoru.A da nije dao otkaz il dobio ?
Bogme, nezgodan je kad popije, a to je valjda u opisu posla.Jel ga se svi bojite , pa necete da se zalite , da mu se ne zamerite ???
Ja sam onda izuzetak, već 8 dana stoji na carini 😄
meni je@vladafkv
kolko si ti cekao da stigne paket u srb posle ovog item leaving uk? i jel prvo ide na airport. prvi put narucujem nesto izz uk zato pitam
Pogledajte prilog 381089