suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
i meni 3 paketa zapela pocetkom oktobra
E isao sam danas u postu ali nema nikakvog obezbedjenja ili slicno samo salteri, kod saltera za posiljke sam pitao za kontrolera posiljki i ova radnica kao ajde dajte meni br. da probam ja to da nadjem, naravno nije nista uspela i rekla mi da pozovem postara prvi sledeci radni dan i da on najbolje zna sta ima od posiljki. Deluje mi kao da se zacimala kad sam pomenuo kontrolera i da se drze zajedno pa je promenila temu na to kao ona da proveri da mozda ne bi postar imao problema. U ponedeljak cu da zovem postara jer sad 3 dana ne rade.Javiš se radniku obezbeđenja i tražiš razgovor sa kontrolorom pošiljki.
Čim imaš info "Your item departed a transfer airport in BELGRADE, SERBIA on October 1, 2022 at 5:34" nema sile da to nije stiglo na aerodrom Beograd.
Pošiljke tada idu na pregled carine pre isporuke ali to ne traje mnogo, sigurno ne mesec dana.
@code357
Oct 15, 2022 at 23:49 / SunYou Logistics / Serbia, Arrived at destination country airport
Kreteni ( SunYou ) , vec godinama nece da naprave izmenu i ovaj status oznace kako treba.
Posiljka je ili u nekoj tranzitnoj tacki ili je stvarno stigla u Litvaniju , ali
definitivno jos uvek nije prosla LT-2132NM - Vilnius Logistics Center
i nije upucena ka Srbiji ( LT-LTVNOA ).
Kada signe u LT-2132NM , na posta.rs/lat/alati/pracenje-posiljke.aspx za LB...LT
ce se pojaviti status , prvo LT-2132NM - Prijem
I ja imam dva paketa sa LBXXXXXXXLT brojem.Evo imam jednu LBXXXXXXXLT sto treba da stigne nikako da udje u lt od 15.10 je sledeci status na cainao
- 2022-10-15 18:54
Out for delivery
Arrived at destination country/region
To pokazuje na velikom LP broju dok ovaj ne radi kaze not found.
Ti si dobar.Koja tuga, i oni hoće da rade sa Amazonom?
1. Order placed on: Sep 19, 2022
2. 2022-09-29 20:55
Out for delivery
[RS]At local delivery center
3. 10 Novembra dosao paketić
Onda se ta osoba iz pošte meni lažno predstavilaLjulje
Ne postoji kontrolor pošiljki.
Odlican film https://www.imdb.com/title/tt0122234/Kako mi još ništa nije stiglo sa Alija i grupne kupovine, dok mnogima jeste, čak i za istu kupovinu, pozovem danas poštara i navodno je problem do "sabirnog centra", danas su u lok poštu stigli džakovi, pa da se nadam od sutra.
Malo sam se zamislio kad si ovo napisao, i rekoh ajde da potražim na KP neku "taktičku" torbicu-pederušu koju sam poručio, a koja mi nikad nije stigla, i izgubio sam dispute (dakle bacio sam pare).Nemojte misliti da su ovi nasi glupi u posti ili sabirnom centru da ne znaju posle koliko istice zastita za Aliexpress posiljke a pre svega za "neregistrovane". Sve oni to posle raspodele pa na KP-u/Limundu lagano idu oglasi. Posiljke ( Out for delivery [RS]At local delivery center ) to je garantovano stiglo u Srbiju ali ajde ti dokazi za "neregistrovanu" da je tačno tu, znate već kakav ćete dobiti odgovor od naše pošte
Dzaba se mi ovde cudimo kada se nista nije promenilo godinama niti ce se promeniti.
Silne smo ugovore potpisivali sa Kinezima da ima neko 1 gram mozga u institucijama iskoristio bi to da postanemo znacajno mesto u tranzitu Kineskih posiljki.
Ti misliš da će ti ovo stići?Ti si dobar.
Ne, nema šanse a neću moći ni pare da vratimTi misliš da će ti ovo stići?
Evo već krenulo da se mrda, da te pitam još nešto pošto prvi put naručujem, naručio sam jaknu iz kine, plaćena jakna oko 60$ i poštarinu to jeste dostavu oko 38$To sto pise prijem je stigla u NL postu i ujedno je prijavljena za zemlju dostave,otprilike stigne u Srbiju za 3-4 dana,prodje odmah carinu i ide prema tebi.ja sam imao isto pre par dana posiljku preko NL,zaista ide brzo,mislim na registrovanu posiljku takodje RUxxxxNL.