sasa022
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.11.2004
- Poena
- 555
Sad sve imaju 30 radnih dana.A koliko stoje posiljke u posti ako znas? Ja sam pre vidjao ono 5 dana da se pokupi kao, medjutim neke su mi imale 30 dana limit.
E super, hvala puno. Nisam tu 10ak a cekam paket 2 meseca, vec mi muka reko ako ne budu hteli dati rodbiniSad sve imaju 30 radnih dana.
20 dana se čuvaju.A koliko stoje posiljke u posti ako znas? Ja sam pre vidjao ono 5 dana da se pokupi kao, medjutim neke su mi imale 30 dana limit.
Kod mene ( Niš ) ove nedelje zatišje sa pošiljkama UAxxxxxxHU....izgleda ih mrzelo da čeprkaju malo više gomilu a moje sve na dnu 😂🤣
Ja imam jednu od 9.9 at local delivery i nema je a na Aliju su mi produžili delivery time na 64 dana.Dve posiljke narucene 26 avgusta, prema kodu za pracenje stigle u Srbiju 6. I 9. septembra jos nisu isporucene. Jedna je UA druga LP. Koji je razlog ne znam.
To je za posiljke iznad 50 evra, mada mene su hteli odrati i za jednu od 9 dolara, sve sa racunom dosla i nije sa Alija. Od tada ih ne koristimstize mi ruter preko fedExa direktno od proizvodjaca, nije sa aliexpressa
fedEx mi trazi u mejlu da popunim 3 dokumenta sa svojerucnim potpisom, skrinshotovima sa sajta, i naplacuje 4800 dinara svoje usluge carinjenja, pored regularne postarine, drzavne carine i poreza
jel sve to normalno i uobicajeno tolika procedura i dranje?
Da, jednom sam se opekao i ne rizikujem vise, samo klasicna air mail posta, ionako mi stigne za 5-10 dana uvek do Srbije, najveci je problem sto kod nas stoji nekad po 20 danakoga, fedEx?
a kakva im je ovo usluga fedEx carinjenja od 40 evra za ruter od 120 evra? obicna pljackaDa, jednom sam se opekao i ne rizikujem vise, samo klasicna air mail posta, ionako mi stigne za 5-10 dana uvek do Srbije, najveci je problem sto kod nas stoji nekad po 20 dana