E to je moja, ažuriralo se posle podne lol21.10.2024 11:24:42 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu
21.10.2024 10:52:18 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispela
Znam ja to, ne zna taj koji je to napisao, suština je da je preusmerio paket na paketomat i 10 dana paket ide iz gpc do pošte svaki dan.
Мислим да можеш, само проследиш линк особи (ако зна да управља пакетоматом рецимо) који си добио и ето, ако не стигнеш, ваљда ће те онда 10-20 дана чекати у поштиAko imam pošiljku koja je preusmerena na paketomat, a nisam u mogućnosti da odem da je preuzmem. Da li kroz Direct.me ili na neki drugi način mogu nekome drugome da dam mogućnost da otvori paketomat?
Ili ako postoji opcija da ja Remote otvorim paketomat, kada neko moj bude pored?
Paket stigao bar 7 dana ranije od plana, a ja 2500km daleko 🙄
Људи, јел се вама некад десило да вам се на тему промени достављач са поште на сити експрес? Мени је прво на мејлу рекло да је пошта ангажована за пакет што је стигао пре неки дан код нас, а од јуче кад сам добио нов статус каже уместо поште сити експрес, дал се добија нов број за праћење ако се мења курир? Ево исти код и све прва слика је са поштом, друга сити експрес, на сајту поште стоји ово:
18.10.24. 13:08 - Електронски приспелa, B2B
Мислим да можеш, само проследиш линк особи (ако зна да управља пакетоматом рецимо) који си добио и ето, ако не стигнеш, ваљда ће те онда 10-20 дана чекати у пошти
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari