Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Strah me komentara od generatora i aplikacija ali ipak ću napisati, da li je nekome bex isporučio paket koji je trebalo DE - AG030844

Danas sam malo smarao podršku i reče na kraju bice krajem tekuće nedelje, verujem da bi me otkačili
Meni danas isporucio BEX iz serije AG030846...

Mesano je. Mislim da je Bex preuzeo malo novije posiljke za koje je bila veca sansa da ce probiti termin.

To znači da je poštar zadužio paket, mada ne i da ga je poneo. Ako ga je poneo verovatno će da ti ga donese taj dan. Ako ne stigne može da ga ponese sutra i onda je status tipa "Naredna dostava", mada se to retko dešava, tako da na to ne računaj. Ako te ne nađe kući (ili nije ni poneo) sledeći status je "Izveštena". Papirić verovatno neće ostaviti osim ako nije neka bitna pošiljka, recimo od suda. Ako nije isporučio pošiljku kada je razduži status je "Zadužena za isporuku" i tek kad to vidiš ima smisla ići u poštu.
Na kraju je pisalo Zaduzena za isporuku pa posle toga Izvestena i sad opet Otprema (postar poslao poruku da je paket u posti, odem tamo kazu nema). Da li ce sutra postar opet da proba ili sta, zasto nije samo ostavljeno u mojoj posti? (ovo sto sad stoji Otprema nije moja posta)

Može biti da se zbog nečega pošiljka vraća. Idi sutra ujutro u poštu i vidi šta se dešava. Ako i nije kod njih mogu da vide gde je.

Koliko se čeka na prebacivanje paketa u paketomat? Evo tri dana prošlo po statusima vozaju pošiljku po raznim GPC a pošiljka je već bila u lokalnoj pošti a paketomat je odmah ispred...

3 dana ? ja cekam 7 dan da se ubaci u paketomat od D expresa lokalna posiljka najverovatnije necu ni docekati lol kazu mozda nema mesta hahaha :p

Evo ubacili su kod mene malopre :S

Da Bex i meni isporucuje AG030 i to me zvali kaze ako dodjete po paket moze sutra ako cekate da vam donesemo preko 7 dana.

Нисам до сад имао овакав статус, да пошиљка иде на излазну царину (Export clearance started, success). УБ..., паста за чишћење врхова лемилице. Да ли има сребра у њој или је нешто друго, ко зна.

Ode nazad...

Sta znaci ''elektronski prispela'' ?
Prvi put porucujem sa Temu, ima li FAQ gde ?
Kod je PT**RS to valjda Posta dostavlja ako ista kacim ovde oko ove zavrzlame sto su napravili...

Postoji posebna Temu tema.
elektronski prispela znaci da je stigla najava posiljke u elektronskom obliku (mejl,SMS...)

Meni je cudno kako se setaju po Srbiji, kad stignu.

Prethodna mi je stigla u Cacak, sad u Novi Sad...

Destinacija Bg

Screenshot_20241009_224512_Temu.jpg

Screenshot_20241009_224908_Temu.jpg

Jel stižu nekom neregistrovane iz serija UC0405, UC0411, UC0416, sve su trenutno na 40+ dana, 11.9. dobile ALDC.

@M J - setaju verovatno odredjene serije posiljaka po carinskim ispostavama po zemlji koje nemaju puno posla

• Like
Reagovanja: M J
Čini mi se da poštine Temu pošiljke za Beograd brže stižu preko unutrašnjosti (Jagodina, Svilajnac), nego preko pošte u Ugrinovačkoj. Bar što se mojih porudžbina i paketomata tiče.

Porucuje li iko sa alija uopste? 19.08. Poruceno, od 02.09. stoji na carini ili u posti ili gde vec… roba od 2€. Ovi nisu u vinklu.

Da li se generalno dobije poziv recimo pre vraćanja paketa (pred istek 20 dana)?
Pitam figurativno jer imam 3 paketa bez praćenja koji su poslati prošle nedelje, možda ću se seliti pred kraj meseca a ne želim se pouzdati mnogo u druge ljude da će naći papirić na vreme i javiti mi

Nema poziva jedino ako si dobar sa poštarom pa da preusmeri a ovako može biti vraćeno kao nepoznat primalac ili nestati u nepoznatom pravcu a nema nikakve evidencije tako da ništa od pošiljke.

Temu paket naručen 24.09 podeljen u dva paketa, DEX jutros dostavio AG.... paket, a Postexpress danas preusmeren na tempomat, popraćenju je u Novom Sadu, tako da verovatno sutra stiže u paketomat.

Moj od 24.9. jos nije ni carinu prosao, tek danas pise da je na carini, preko poste.

Imao više sitnih kupovina od 6-23. 9. Bez praćenja .Kako vidim sve su stigle u Bg.

Čini mi se da poštine Temu pošiljke za Beograd brže stižu preko unutrašnjosti (Jagodina, Svilajnac), nego preko pošte u Ugrinovačkoj. Bar što se mojih porudžbina i paketomata tiče.
Prošli paket mi je išao preko Pančeva i bio brzo obrađen na carini. Danas mi je završio carinu Svilajnac i tamo je stajao 10 dana.

Nazad
Vrh Dno