Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Do pre dva dana sam sva tri paketa sa M-One mogao da ispratim preko DExpressa, a sada mi za dve od tri izbacuje grešku "Kod pošiljke nije odgovarajući!".

Da li to možda znači da su te dve pošiljke prešle u nadležnost neke druge kurirske službe? Da li je možda vezano za onu Bex priču?

Na M-One i dalje mogu da nadjem status za sve pakete.

Da li je bolje da paket sa Temu sa AG kodom preuzmerim na paketomat na dexpress sajtu ili bolje da ne diram nista? Ne znam da li Temu pakete stavljaju u paketomate.
Možeš ako želiš, ja sam preusmerio Temu na DExpress paketomat i stiglo je sve regularno.

Dve posiljke temu, obe na paketomat preusmerene odmah nakon statusa i obavestenja od temu da je preuzela kurirska sluzba, stigle u paketomat posle skoro 2 nedelje 🤣

Strpljen, spasen...

Ne mora da znači. Meni se status u dostavnom vozilu pojavio 26.09. ali samo u Temu aplikaciji. Na Dexpresu, M-One i Parcels stoji status od 21.09. preuzeta od pošiljaoca.

Ne nije to, taj status na Temu automatski ubacili pre par dana dok su ovaj na m-one tek u petak ažurirali i pisalo je pre toga preuzeta od pošiljaoca od 19.9.

Do pre dva dana sam sva tri paketa sa M-One mogao da ispratim preko DExpressa, a sada mi za dve od tri izbacuje grešku "Kod pošiljke nije odgovarajući!".

Da li to možda znači da su te dve pošiljke prešle u nadležnost neke druge kurirske službe? Da li je možda vezano za onu Bex priču?

Na M-One i dalje mogu da nadjem status za sve pakete.
Ista priča. Na Milšpedu se pojavio status da postoji, dosta kasnije od Dexpresa gde sam mogao i da pratim korake (doduše po njima ga već nedelju dana vozaju na kamionu). Sad pogledam, nema ga na Dexpresu više.
Čekam da prođe mesec dana da tražim povraćaj. Nemam nameru ni da im ponovo uplatim ukoliko ikad stigne paket. Neka prestanu da rade sa folirantima ili neka zatvore posao u Srbiji.

ja sam pomislio da ako pakete koji idu oreko m one odnosno daily express mozda pre dobijem ako preusmerim na paketomat. Kakav promašaj. Sad iako je status na dexpressu preusmereno na paketomat, na temu pise preuzmite posiljku sto pre. Pokusavam sa podrskom temua da resim ali se prave blesavi. Mislim da se nesto ne tangiraju

13-14 dana i eto ga.

Porudžbine oko 15.09 , koje su krenule iz Kine 17.09
( status Kreiran nalog za preuzimanje, Beograd - nije BG !!! )
AG030845 8xxx 9xxx
su uglavnom prošle carinu i 27.09 su dobile status Preuzeta od pošiljaoca

---

Nisam pratio PT...RS , ali sam "ulovio" na par mesta Transferina vozila :)

Transfera.jpg

tk.jpg

Interesantno, dobih SMS od temua. Kaze da preuzmem paket asap, a preduhitrio sam ih i preusmerio odmah na paketomat u subotu. Sad cekanje da DE to stavi u paketomat… AG30844

PRESTANITE DA NAGADJATE , POSTOJI TrackChecker

@miroo

To su posiljke koje su oko 20 dana u tranzitu
9.9 su krenule iz Kine

Da li tvoj izvor zna gde su prosle carinu ( u Milsped logistickom centru ? )
i da li ih je BEX direktno preuzeo ?

@nikornla

I AG0308391*** su oko 20 dana u tranzitu i mislim da su i one prosle carinu

--------------

npr. ove prelaze garantovani rok dostave od 30 dana

AG0308310xxx

29.08 Kreiran nalog za preuzimanje

st001.jpg

0308300 003 do 100 - od 98 komada 9 nije isporuceno - 32.dan

Ovi iz M-One su šampioni teške kategorije. 10 dana stoji paket za podizanje na carini.

Kome ovi zapadnu, načekaće se...

Poslednja izmena:
Čini mi se da nisu još, kod mene je od 24.09. ALDC ali još uvek nema ništa.

Posle carine oko 95% posiljki isporuce u roku od 15 dana.

AG0308361xxx su 25 dana u tranzitu

Bex zove da se ide u paketshop njihov, da se uzme paket, dostava na adresi moguća za 10-15 dana.

Unable to be delivered within 30 days of shipment
Sorry! Your package has still not been delivered within 30 days of shipment. You can request a reshipment or a refund for this package. We apologize for any inconvenience that may be caused during this time!
RESHIP REFUND

статус на тему, више од 30 дана од поручивања :
In Delivery
At the Delivery Distribution Center
September 28, 2024, 3:19 pm

On a delivery vehicle
September 23, 2024, 7:43 am

At the Delivery Distribution Center
September 17, 2024, 7:19 pm

Taken from the sender
September 12, 2024, 5:00 pm

Being handed over by customs
...
Order Submitted
August 30, 2024, 7:49 am

писало је да је на ииспоруци М-оне а данас сам ја као преусмерио на Dexpress пакетомат(читао по овом форуму :) ) .
AG0308321767
ДА ли ће пакет стићи , има ли ко представу када .
Да ли је ко радио повраћај? Јел враћају цео новац?Шта ако пакет после враћања стигне?
Када би пакет стигао а они вратили новац то би било ОДЛИЧНО :)

Шта ако тражим да опет пошаљу пакет....а пакет стигне
Молим савет шта да радим ?Тражим повраћај, поновно слање или ништа ?

Мој упдате :
На тему је промењено да је пакет спреман за пакетомат и нема више опције за повраћај.
Изгледа да сам пропустио прилику да добијем и пакет а и да ми брате паре :)
али одговор на моје питање може за други пут....

Jedna moja LA.....HU je otišla izgleda greškom iz GPC-a na pogrešan dostavni reon, 11073 Beograd 129... Pretpostavljam da bi trebalo da čekam da je preusmere tamo gde treba, tj. moj reon?

Upavo mi BEX doneo pošiljku sa TEMU, za koju mi Dexpress prijavljuje da je neodgovarajući kod (poslednjih par dana). Pošiljke starije od ove još ne stižu.

@Bassnectar91

Stiže to sa danom zakašnjenja. Kad vide noćas da je zalutala biće preusmerena. Imao sam par puta situaciju.

UB1217....HU - Nije isporucena

Received by local delivery company
Sep 18

UC04243...HU - Isporucena danas 30.09

Your package has arrived at the local delivery center and will be on its way to you soon
Sep 24
Your package has been received by the local delivery company
Sep 17

LA07193...HU

Your package has been delivered
Sep 25
Your package has arrived at the local delivery center and will be on its way to you soon
Sep 23
Your package has been received by the local delivery company
Sep 17

@zoxen

Koja je to AG serija ( prvih 7 cifara ) ?
I sa kojim kodom je isporucena ???

Nazad
Vrh Dno