Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024) - FAQ u prvoj poruci

Kod mene(Nbg, blok 63) su u zadnje vreme skroz prestali da isporucuju PE posiljke. Stigne mi poruka na viber prvo da mi je stigao paket i da mogu da ga ocekujem u toku dana, i posle nekog vremena jos jedna poruka u kojoj pise da je posiljka u posti i da je tamo mogu preuzeti. Odem u postu tamo red 15 ljudi, izgubi se pola sata minimum dok on nadje sve posiljke.
Pitam lika zasto ne stizu posiljke na kucnu adresu, covek mi otvorio dusu, poceo da se zali na uslove, nema ljudi, nece niko da radi itd. Sve je to lepo, ali ja ne placam isporuku do poste nego do kucne adrese..

Moracu da pocnem da napominjem kad mi neko nesto salje da ne salje preko PE.

Nisam pratio u zadnje vreme, koji je sada prosek za NS carinu? Dal su se ubrzali malo? Hvala unapred

Evo kod mene isto.Poruceno 27.avgusta.Od 4.septembra B2B i nista se ne menja.Ali lepo pise na Temu.Isporuka od 6.-26.septembra.Videcemo.Cekam.
Imaš još fore.

Meni je Temu dao update da mi je paket možda izgubljen i da mogu da izaberem reshipment ili da zatražim povraćaj novca. Navodno, može da se desi da paket stigne u nekom trenutku, a ja novac zadržavam.

Srećno! Nadam se da nećeš proći kao ja. 😄

Meni je Temu ponovio status da je paket na carini, isti status je bio i 03.10,nakon 10 dana mi ponovio isti status nakon 7 dana bez update-a statusa.

Prilozi

• Screenshot_20240911_191449_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_20240911_191449_com.einnovation.temu.jpg
    142.3 KB · Pregleda: 46
Jel ima neko da čeka UC pakete sa Alija poručene još od sredine jula a da mu nije isporučen paket, ne pamtim da sam u skorije vreme ovoliko dugo čekao na pakete. Da li su razlog Temu pošiljke i neažurnost i organizovanost naše pošte?

Jel ima neko da čeka UC pakete sa Alija poručene još od sredine jula a da mu nije isporučen paket, ne pamtim da sam u skorije vreme ovoliko dugo čekao na pakete. Da li su razlog Temu pošiljke i neažurnost i organizovanost naše pošte?
Imam UC posiljku narucenu 27. juna, stigla u Srbiju 12. jula. Jos nije stigla do mene.

@Nadla

Pre 2-3 dana je bilo isto pitanje - zasto to radite ???
Stalno pisemo da je na podrucju NS najveci haos i da posiljke
koje odu na carinu nekada drze i duze od mesec dana :(

@TechSamuraj
@rumeni

Tako je to kada narucujte na adrese u BG i NS gde je najgora situacija sa lokalnim postama :(

@vividreamer
@tobacco road

Od 100-200 komada iz iste serije - koliko je vec isporuceno ?

svekomplet.jpg

5s.jpg

Koliko obicno traje isporuka preko DHL-a? 03.09. mi je poslata posiljka iz Nemacke CS*****DE, 04.09. stoji "Transportation to destination country/destination area.", ali nakon toga nema novosti. Jel se moze desiti da ona i stigne u postu, a da joj status ne bude azuriran?

• Wednesday September 4, 2024 6:17 AM Local time
    Transportation to destination country/destination area.
    Germany
  • Wednesday September 4, 2024 5:00 AM Local time
    Export parcel center.
    Germany
  • Tuesday September 3, 2024 6:11 PM Local time
    Parcel center of origin.
    Germany
  • 3:08 PM Local time
    Order data transmitted electronically.

Na postinom sajtu stoji ovako:

ДатумМестоСтатусПотписник
    04.09.2024 05:00:00DE-DENUEBПриспелa
    03.09.2024 18:11:00DE-DE-21035Пријем

Mozda sam ja samo malo nestrpljiv? :)

Može da prođe i do 2 nedelje dok to ne stigne kod nas. Pošto je paket ići će 99% na carinu tako da računaj i tu da može da provede isto 10-ak radnih dana.

Kuku & lele. Hvala na odgovoru.

imam dve pošiljke preko m-one, koje su preuzete 6.9 i očito neće stići do mene jer neću biti u beogradu...i šta sad da radim, ima li neki način da se ne vrate u kinu?

Sredina juna ovde. Ni pisma ni razglednice.

Peti dan za paket sa Temua kako se nalazi u Madjarskoj i jos uvek ne mrda odatle.Po ranijim statusima, obicno se 13 dan paket nalazi vec u Kragujevcu ili Jagodini, a sad je 13 dan kako nije krocio u Srbiju.Onda dodam period kada dodje u Transferu pa oni odrade sve sto treba, pa posalju iz Beograda u Kragujeva ili Jagodinu, pa iz Jagodine ili Kragujevca opet za Beograd u GPC...za jedno 15 dana minimum paket stize na adresu...

U najavi isto scenario kao sa AE. Mogu misliti šta će biti od novembra, pa nadalje. Još koliko vidim i cene podigli

Imam ja jednu takvu od 19. jula koja je stigla u Srbiju 29. jula. Vecina su isporucene iz tog perioda ali ova je negde "zaturena".

Poslednja izmena:
Jedna UC...HU narucena 09.08. stigla u Srbiju 28.08. isporucena danas.

Imaš još fore.

Meni je Temu dao update da mi je paket možda izgubljen i da mogu da izaberem reshipment ili da zatražim povraćaj novca. Navodno, može da se desi da paket stigne u nekom trenutku, a ja novac zadržavam.

Srećno! Nadam se da nećeš proći kao ja. 😄
Nazalost,prosao kao ti 😂

UA HU 9.1.2024. 18:07:00. Arrived at local delivery center,
Jel ima neko vaki Kavasaki ?

Stigla UB11996..HU, 36 dana u tranzitu

/edit
Untitled (2).png

Onih 10/40 o kojima sam pisao pre par dana i dalje zaglavljene negde..

Nista od probe za isteklo vreme za isporuku. Danas 13.09. koji je zadnji dan za isporuku Temu posiljke, posiljka ipak stigla meni u ruke

Zastoj je u Mađarskoj definitivno. Jedna LA_HU čuči tamo 2 nedelje već.

A za UC_HU pošiljke kod mene ima jedna od 17.6. ALDC koje još uvek nema.

Juče stigle dve UC sa ALDC 19.7. dakle 70 dana nakon naručivanja. A sa istim datumom stigle dve mnogo ranije, tek 20 dana nakon naručivanja. Tako da je sa neregistrovanim trenutno lutrija.

od trenutka kada je m-one preuzeo pošiljku 06.09 pa do danas kad mi je uručio dexpress prošlo je 7 dana....

Nemojte zatrpavati temu pojedinacnim primerima za posiljke koje imaju pracenje

Postavite primere za citavu seriju
10p.jpg

@Darko95

Na vise serija sa po par hiljada primera se vidi pravi prosek

Nazad
Vrh Dno