dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 765
UC HU nadjoh u sanducetu danas porucen pre 21 dan
A gde je Posiljka,muci me to,a gde je posiljka joj,joj,joj😂Cirkus bili,cirkus ostali.
Imaš još fore.Evo kod mene isto.Poruceno 27.avgusta.Od 4.septembra B2B i nista se ne menja.Ali lepo pise na Temu.Isporuka od 6.-26.septembra.Videcemo.Cekam.
Imam UC posiljku narucenu 27. juna, stigla u Srbiju 12. jula. Jos nije stigla do mene.Jel ima neko da čeka UC pakete sa Alija poručene još od sredine jula a da mu nije isporučen paket, ne pamtim da sam u skorije vreme ovoliko dugo čekao na pakete. Da li su razlog Temu pošiljke i neažurnost i organizovanost naše pošte?
Датум | Место | Статус | Потписник |
---|---|---|---|
04.09.2024 05:00:00 | DE-DENUEB | Приспелa | |
03.09.2024 18:11:00 | DE-DE-21035 | Пријем |
Sredina juna ovde. Ni pisma ni razglednice.Jel ima neko da čeka UC pakete sa Alija poručene još od sredine jula a da mu nije isporučen paket, ne pamtim da sam u skorije vreme ovoliko dugo čekao na pakete. Da li su razlog Temu pošiljke i neažurnost i organizovanost naše pošte?
Imam ja jednu takvu od 19. jula koja je stigla u Srbiju 29. jula. Vecina su isporucene iz tog perioda ali ova je negde "zaturena".Jel ima neko da čeka UC pakete sa Alija poručene još od sredine jula a da mu nije isporučen paket, ne pamtim da sam u skorije vreme ovoliko dugo čekao na pakete. Da li su razlog Temu pošiljke i neažurnost i organizovanost naše pošte?
Ako ćemo da se trkamo, moja UC... od 25.06. čami negde u pošti.Jedna UC...HU narucena 09.08. stigla u Srbiju 28.08. isporucena danas.
Nazalost,prosao kao ti 😂Imaš još fore.
Meni je Temu dao update da mi je paket možda izgubljen i da mogu da izaberem reshipment ili da zatražim povraćaj novca. Navodno, može da se desi da paket stigne u nekom trenutku, a ja novac zadržavam.
Srećno! Nadam se da nećeš proći kao ja. 😄
Treba mi ceo dan da unesem par hiljada primeraNemojte zatrpavati temu pojedinacnim primerima za posiljke koje imaju pracenje
Postavite primere za citavu seriju
Pogledajte prilog 457953
@Darko95
Na vise serija sa po par hiljada primera se vidi pravi prosek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari