Šta je novo?

Pozivi iz Malija

lale87

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2008
Poena
415
Da li još neko dobija pozive iz Malija?
Pozivi su upućeni ka moje dve kartice, dva različita operatera, i nemaju veze jedna sa drugom.

Prilozi

• Screenshot_20210216-134932_Contacts.jpg
    Screenshot_20210216-134932_Contacts.jpg
    29.5 KB · Pregleda: 52
  • Screenshot_20210216-134944_Contacts.jpg
    Screenshot_20210216-134944_Contacts.jpg
    31.6 KB · Pregleda: 51
Poslednja izmena:
Javi se, vidi šta hoće, možda je neki princ koji hoće da ti prosledi kešovinu.

100% Мамаду Дијара

Javio se, sa druge strane samo zvoni i posle desetak sekundi prekid, niko ne ponudi nikakve pare

Ето и нас на тој листи. Лепо друштванце.

Иначе, ја у Швајцарској имам постпејт бр, код једног од највећих оператера, и у склопу уговора имам неограничене позиве ка ЕУ и САД. Пошто сам годинама радио у Италији, често се чујем с колегама и пријатељима тамо, и сваки пут ме питају, без изузетка, какав ми је то нови бр? Из неког разлога, њихови телефони сваки пут кад их зовем имају нотификацију као да их зове неко из: Шпаније, Холандије, Белгије, Луксембурга...и увек неки други бр, али никад мој швајцарски..

https://techwelkin.com/getting-calls-from-unknown-numbers-international-scam pa prevedi.
Lepo je videti i nas među odabranim. :D

Javi kakav ti je račun za februar.

Ma sve te prevare su odavno poznate, ali ovde su oni na gubitku, s obzirom da sam se javio nekoliko puta po 10 sekundi minimum. Zato pitam da li još nekoga pozivaju, jer su se okomili na dva moja broja koja apsolutno nemaju nikakve veze jedan sa drugim.

Inače, kod mene je pripejd, kredita skoro bez, pa se za računime ne brinem.
Post automatically merged:

Ето и нас на тој листи. Лепо друштванце.

Иначе, ја у Швајцарској имам постпејт бр, код једног од највећих оператера, и у склопу уговора имам неограничене позиве ка ЕУ и САД. Пошто сам годинама радио у Италији, често се чујем с колегама и пријатељима тамо, и сваки пут ме питају, без изузетка, какав ми је то нови бр? Из неког разлога, њихови телефони сваки пут кад их зовем имају нотификацију као да их зове неко из: Шпаније, Холандије, Белгије, Луксембурга...и увек неки други бр, али никад мој швајцарски..

Očigledno da Švajcarci šalju pozive preko jeftinih VoIP ruta

Moras na francuskom. Eventualno arapski, ono salam alejkum

Vrh Dno