- Učlanjen(a)
- 24.05.2004
- Poena
- 955
Moja oprema
- Mobilni telefon
- Huawei P30
Retko ja u drugim sobama sem u onoj o fotoaparatima ali evo da se požlim i ponešto pitam.
Već par puta dobijam mail sledeće sadržine (obratiti posebnu pažnju na boldovani text, u stvari, samo zbog njega i pišem ovo):
Ovo je najočigledniji i najgori poziv na spam koji sam ikada video. Predpostavljam da se i moj mail nalazi na ovoj listi jer ako meni šalju reklamu, što taj mail ne stave u tu njihovu listu. Takav mail sam dobio već više puta i uvek sa druge adrese a iz nekog glupavog razloga ne mogu da odgovorim na njega. I sve mi to stiže na mail koji niakda nisam dao nikom nepouzdanom. Ok, znam da adresa kad' tad može da procuri ali....
Ima li neko ideju kako ovakvima stati na put ili bar kako neku adresu skinuti sa njihove liste? Nisam IT stručnjak.
BTW, otkada mi je stigla prva ovakva poruka, sve više spama dobijam na mail na koji je stigla gore citirana. Zbog toga i sumnjam da je i moj mail na listi.
Već par puta dobijam mail sledeće sadržine (obratiti posebnu pažnju na boldovani text, u stvari, samo zbog njega i pišem ovo):
Postovani,
imate proizvod, vrsite uslugu?
Ma koliko bili dobri u svom poslu, neophodan je kupac Vasih proizvoda, usluga.
NUDIMO VAM PREKO DVA MILIONA POTENCIJALNIH KUPACA.
Najveca vrednost Vaseg uspeha je uspesan poslovni kontakt.
Predstavljamo Vam CD IZDANJE: POSLOVNI KONTAKT 1.0.
CENA: 9.900.00 dinara.
POSLOVNI KONTAKT 1.0 cine cetiri softverska programa:
KONTAKT 1.0
Poslovni adresar Srbije.
Uz osnovne podatake o firmi, naci cete obilje informacija vezanih za delatnost firme, broj tekuceg racuna kod banke, podatke o njihovim adresama na Internetu (www) i E-mail adresama.
EMAIL ADRESAR 2007
Reklamirajte se email marketingom. Najbrzi i najeftiniji nacin reklamiranja.
Posaljite Vasu poruku na 2.525.187 email adresa iz elektronskog izdanja pod nazivom: Email Adresar 2007, pomocu programa i na nacin koji ste do sada koristili.
U zavisnosti od brzine Vase internet konekcije, Vasu poruku mozete poslati za samo nekoliko sati. Obavestite potencijalne kupce o novim proizvodima, cenama i o svim drugim aktivnostima Vaseg preduzeca. Pozelite srecne praznike i dobrodoslicu novim kupcima. Iskoristite mogucnost i pronadjite nove kupce za Vase proizvode, usluge.
WEB ADRESAR 1.0
Adresar web domena. Imacete internet na dlanu.
Odaberite web domen i pogledajte: kako preduzeca promovisu svoje proizvode, pronadjite kontakt podatke, saznajte na najbrzi nacin sve o poslovanju nekog preduzeca.
VIZITKA 1.0
Kao sto samo ime kaze, poslovne biznis - vizit kartice.
Pronadjite kontakt podatke u slici. Pogledajte kako izgledaju biznis kartice drugih, nadjite resenje i za kreiranje Vase biznis kartice.
ZA NARUCIVANJE DOSTAVITE SVE NEOPHODNE PODATKE:
[Vase ime i prezime i Vasa funkcija u preduzecu] [Naziv preduzeca] [adresa] [grad] - [postanski broj] [telefon]
S postovanjem,
MARKETING TIM
[email protected]
2007-06-03
Ovo je najočigledniji i najgori poziv na spam koji sam ikada video. Predpostavljam da se i moj mail nalazi na ovoj listi jer ako meni šalju reklamu, što taj mail ne stave u tu njihovu listu. Takav mail sam dobio već više puta i uvek sa druge adrese a iz nekog glupavog razloga ne mogu da odgovorim na njega. I sve mi to stiže na mail koji niakda nisam dao nikom nepouzdanom. Ok, znam da adresa kad' tad može da procuri ali....
Ima li neko ideju kako ovakvima stati na put ili bar kako neku adresu skinuti sa njihove liste? Nisam IT stručnjak.
BTW, otkada mi je stigla prva ovakva poruka, sve više spama dobijam na mail na koji je stigla gore citirana. Zbog toga i sumnjam da je i moj mail na listi.