Šta je novo?

Pozdrav svima, novi sam na forumu. Koje mi igre preporučujete? :D

dzole

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2005
Poena
301
Koje mi igre preporučujete za ove performanse?
Procesor: CPU Intel(R) Core(TM) Duo 2 E7500 2.97ghz
Ram: 4.00 GB Memory
Grafička kartica: Nvidia geforce GTX420 128bit DDR3 2gb.
HDD: 150gb(free 85.5gb)

Sve igre koje se tebi svidjaju a izasle su 2010 godine i ranije.

Neću brauzer igre, neko neke što se skidaju na komp, neke avanture itd. Ne razumijem se baš ovo sam vidio u properties i prepisao... ne razumijem se u kompove i koje su igrice dobre za moj komp tako da mi neku predložiš ? Imam samo Counter-Strike 1.6

Skini Half Life 1 i 2 i Quake 3 za početak. Možeš i starije Call of Duty i Medal of Honor i slične igre. Zavisi koji te žanr zanima. Predložio sam ti samo FPS igrice.

Poslednja izmena:
To ti dovoljno ....Atomi :p

Hvala, samo još da pitam, dal' bih mogao igrati GTA 4 na low settings?

Za dva minuta pretrage sam video da igraju ljudi koristeći taj procesor i grafu. Trebalo bi da možeš i ti.

@-bahamud- Ceniš?

gta 4 je zahtevniji od gta 5, a ptritom bolje radi na auto default setovanjima nego da nešto sam čačkaš. zaboravi.

možda jade empire, mada ćeš morati malo da se iscimaš da bi ga naterao da radi na tom os-u.

možeš i neki assassin creed sa eziom.

avanture su širok pojam, a iz te priče sam izišao još sa beneath a steel sky-em na amigi.

Mozes da igras sto i ja, Pizza Syndicate :d

Jedna od igara kakve vise ne prave, cak ni za mobilne.

^
Taj rad,ja prosto obozavam takve igre.Jel ima jos neko neki predlog za tycoon,managment igre koje vrede?

Pizza Tycoon igara ima komada tri da ja znam, sve od iste firme. Najpoznatija i po mnogima najbolja je Pizza Connection (Pizza Tycoon u USA). Razlika je u pogledu na mapu, posto je igra za DOS u pitanju sve je 2D. Pizza Syndicate (Fast Food Tycoon u USA) je nastavak, sa kvazi 3D cartoon grafikom. Poslednja igra u serijalu je Pizza Connection 2 (Fast Food Tycoon 2 u USA), samo sto ima malo ozbiljniju grafiku. Posle je nemacka firma koja je pravila ove igre propala i od tada nema krstene Pizza Tycoon igre.

U slicno vreme kada je izasla Pizza Syndicate bila je aktuelna jedna ruska igra na foru kao Gangsters, evo opisa iz SK za tu igru: http://www.sk.rs/1999/10/siop09.html

Od novijih tycoon igara najbolje su Cities: Skylines i Planet Coaster.

Poslednja izmena:
prvi colonization :)

manje je tycoon, ali mikromenadžmenta koliko hoćeš :D

Hvala, probace se sve!

Pizza Tycoon igara ima komada tri da ja znam, sve od iste firme. Najpoznatija i po mnogima najbolja je Pizza Connection (Pizza Tycoon u USA). Razlika je u pogledu na mapu, posto je igra za DOS u pitanju sve je 2D. Pizza Syndicate (Fast Food Tycoon u USA) je nastavak, sa kvazi 3D cartoon grafikom. Poslednja igra u serijalu je Pizza Connection 2 (Fast Food Tycoon 2 u USA), samo sto ima malo ozbiljniju grafiku. Posle je nemacka firma koja je pravila ove igre propala i od tada nema krstene Pizza Tycoon igre.

U slicno vreme kada je izasla Pizza Syndicate bila je aktuelna jedna ruska igra na foru kao Gangsters, evo opisa iz SK za tu igru: http://www.sk.rs/1999/10/siop09.html

Od novijih tycoon igara najbolje su Cities: Skylines i Planet Coaster.

Pa pre toga je Zoo tycoon, Theme hospital, i mega hit Roller coaster tycoon. Railroad tycoon, Sim City stariji i noviji....

Half life 2 i njegovi nastavci.
Timeshift.
F.E.A.R.
Dark messiah of Might and Magic.
Jericho.
Ako se setim jos neke slabo zahtevne igre a dobre pisem :)....

Za taj procesor ako hoces da izvuces jos koju godinu sa njim kupi AMD 7770 graficku s tim da imas solidno napajanje , GTX420 je spremna za penziju , staro djubre.

Ima novijih koje će bez problema da mu rade:
Darkest Dungeon
Binding of Isaac
Dungeon of the Endless
Heavy Bullets
Zen Drift
Shovel Knight
Shantae
Deadbolt
Hotline Miami
Factorio
Trine

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za taj procesor ako hoces da izvuces jos koju godinu sa njim kupi AMD 7770 graficku s tim da imas solidno napajanje , GTX420 je spremna za penziju , staro djubre.

***a izgleda da me prodavac zeznuo, platih je 180km(11000 dinara) ja mislim, a opet ne valja, kupih komp 26. decembra, ja mislio moci cu igrati neke zahtevnije igrice kad ono ništa... ŠTETA :(
A rekao mi u prodavnici kompova da će biti solidan komp i da ću moći igrati na njemu neke malo zahtjevnije igrice, npr. igrao sam prije nekoliko dana Just Cause 2 ja mislim 40fpsa, solidno je bilo, a ovi bizoni mi ovde preporucuju neke igre od prije 13-14 godina...:D

Poslednja izmena:
hehehe... mi bizoni, a ti platio 90 eura gtx420.

i još bi da peglaš gta 4 :)))) ((((:) :)))))

nekim ljudima stvarno ne vredi pomoći.

da se razumemo, ta karta jes da nema više od 6 - 7 godina, ali i kad je izašla na tržište, bila je đubrence, odnosno najniža klasa. ne znam kako ti je samo promakao taj detalj.

Poslednja izmena:
Kontam da Džole nema više od 15 godina. U svakom slučaju, hvala Džole.

***a izgleda da me prodavac zeznuo, platih je 180km(11000 dinara) ja mislim, a opet ne valja, kupih komp 26. decembra, ja mislio moci cu igrati neke zahtevnije igrice kad ono ništa... ŠTETA :(
A rekao mi u prodavnici kompova da će biti solidan komp i da ću moći igrati na njemu neke malo zahtjevnije igrice, npr. igrao sam prije nekoliko dana Just Cause 2 ja mislim 40fpsa, solidno je bilo, a ovi bizoni mi ovde preporucuju neke igre od prije 13-14 godina...:D

Ti si bas neki naivan, jel? Ako do sada nisi naucio da ce prodavac sve da kaze samo da proda robu i to po takvoj ceni a da si dodao jos malo para mogao si da gledas rx 460 sa 2 gb vrama i to glanc novu sa garancijom za 115 evra.

709mhx.png

Naivne ljude koji nece da pitaju za savet ne treba zaliti.

Poslednja izmena:
Zbog svoje drskosti ces u jednom trenutku biti sankcionisan.

"Naivne ljude koji ne pitaju za savet ne treba zaliti".

Covek je pogresio i mislis da je njemu lepo? Nije.
Nisu te naucili kucnom vaspitanju kako treba?
U vise postova vec pises takve gluposti i pitanje je vremena kada ce neko od moderatora reagovati.
U buducnosti se sudrzi takvih komentara jer nikom ne znace apsolutno nista, osim mozda tebi da se bolje osecas sto omalovazavas nekog ko je ovde dosao, a nije ti prvi put.
Srdacan pozdrav.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Hitman (први део)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno