Šta je novo?

Pozdrav iz Slovenije od OC-Lab2

tiborrr

Slavan
Učlanjen(a)
17.09.2007
Poena
301
:wave:

Postovani,

primite lepe pozdrave od nase ekipe OC-Lab2. Nisam znao kamo da pisem pa sam odlucio da pisem u ovi subforum da pozdravim Team Serbiu - Dekaru, Nikolas61 i Miskota. Puno srece, neograniceno mnogo LN2 te uspjeha kod overclockinga pa i u RL :) Bas smo zbogi i ja jucer gnali mog novog L628A888 E6700 na P5K sa LN2 @ -120˚C i trcili u granicu okoli 4900MHz, sto me jako cudi. CPU nije htio da postize 500MHz FSB iako sam uspesno opravio 32M Pi na 680i LT cipsetu na 511MHz FSB. Izgleda cemo trebat menjati nas P5K, ozbiljno ima nekih jakih problema.

Ne bojte se objavljati vase rezultate na nasoj stranici kao sto ste to radili nekad! :-devil-:

www.oc-lab2.com

LP,
Niko i OC-Lab2

izgleda da nisam vise clan TeamSerbia :( ;)
salu na stranu i hvala na pozdravima :)

bas cudno za taj p5k....mozda ste uboli neki losi primerak :trust:
i 32m@511fsb na 680i chipu je impresivno :) jedno vreme sam bas jurio neke rezultate preko 500fsb na 680i i nisam ih nasao mnogo....na kojoj je to 680ploci?
ono sto smo mi uspeli od spi-ja na 680 je Spi1m@510

Staxm, izvini sto sam te zaboravio :wall:,)

Evo ovdje sam postiao 511MHz, sve na zraku za 1M ali neznam gdje mi je 32M SS :( SPi cas nije bitan, RAMi so bili 1:1 4-4-4-12-17-40-6-11-6. Ploca je eVGA 680i LT SLI @ bios mod full 680i SLI, sa 4 (!!!) palicica 512MB D9GMH memorije. Izgleda da se 680i LT nesto boljse overclockaju nego prvotne 680i.

Stvarno je cudna ona P5K, trebat ce je zamjeniti. Nadam se da cu sutra postici u sub 10s, mozda sub 9.5s. Ne poznajem jos dobro cipa pa necu biti previse optimistican.

P.S.: 10.062*5099 = 51300 -> Dobar SPi1M_time * MHz ratio za 680i uz take clockove! GG fellas! :cigar:

Poslednja izmena:
lepo za evgu,imali smo jednu u rukama,a nismo je ni probali :crash:
"mala" novcana kriza kod "nekih" clanova tima,pa smo je morali sto pre prodati :D

a sto se tice spi1m@510fsb nismo jurili vreme,vec smo probali max moguci fsb za 1m...tada smo radili markove na sesiji i win uopste nije bio pripremljen za Spi bench

srecna potera za sub9.5s :)

Poslednja izmena:
Hehe, znam kako je to, ali upravo sam dobio P5B-Dlx iz RMA sto mi je prva umrla nakod vdroop moda @ 1.75V @ 4550MHz. Upravo sam pocnio dry ice bench i sistem se samo izkljucio, power FETi nisu izdrzali. Brzo sam je prodao, pa tako cu da napravim i sa 680i LT da stizem do novca za ASUS P5E /WiFi (200€ u Njemackoj). Financne mogucnosti ne dopustajo mi imati obi dve plosci :)

Puno hvala! Objaviti cu rezultate i ovdje, pa bilo kako bilo - 4900MHz ili 5500MHz! :p

Poslednja izmena:
Hehe, znam kako je to, ali upravo sam dobio P5B-Dlx iz RMA sto mi je prva umrla nakod vdroop moda @ 1.75V @ 4550MHz. Upravo sam pocnio dry ice bench i sistem se samo izkljucio, power FETi nisu izdrzali. Brzo sam je prodao, pa tako cu da napravim i sa 680i LT da stizem do novca za ASUS P5E /WiFi (200€ u Njemackoj). Financne mogucnosti ne dopustajo mi imati obi dve plosci :)

Puno hvala! Objaviti cu rezultate i ovdje, pa bilo kako bilo - 4900MHz ili 5500MHz! :p

Da nije nije malo skup taj ASUS P5K-E WiFi ???

ovde je Asus S775 P5K3 DELUXE/WIFI-AP 204 eura
P5K-E bi trebalo da je oko 150 eura ne više

Njesi dobro procitao, napisao sam P5E Wifi (to ti je X38 Express chipset board) koji bi vec trebao na bude kod njemackih dilera.

LP

Des tiborrr-e :), sta se radi u komsiluku jel spremate neki lep run? :)

Sorry sto nas nije bilo neko vreme, al iskreno nije nas bilo nigde leto odmori itd... naravno docicemo ne zaboravljamo da smo bili na vestima kod vas sa onim WR-om ;)

Misko.

Nazad
Vrh Dno