Šta je novo?

PowerPoint - timing

• Začetnik teme Začetnik teme kdejan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kdejan

Čuven
Učlanjen(a)
21.08.2002
Poena
630
Zelim da napravim jednu prezentaciju u kojoj mi je jako bitno da se slike menjaju prateci pozadinsku muziku. E sad, kako zelim vrlo precizno sve to da sinhronizujem, neke slajdove koji sadrze i objekte sa "custom animation" mi je mnogo lakse namestiti rucno preko "Slide Transition>Advance Slide". Medjutim posle tih slajdova na red dolazi nekoliko slajdova koji sadrze samo slike koje bih mnogo lakse sinhronizovao preko "Rehearse Timings", jednostavno zbog toga da ne bih posle svakog rucno unesenog trajanja slajda pustao citavu prezentaciju iz pocetka i cekao da dodje deo koji podesavam kako bih se uverio da sve stima, pa ako ne stima da ponavljam postupak milion puta.

Moje pitanje je sledece. Mogu li nekako kombinovati rucno unete vrednosti trajanja svakog slajda sa opcijom "Rehearse Timings"? Znaci, da mi slajdovi kojima je vec ranije rucno unesena duzina trajanja toliko i traju prilikom koriscenja"Rehearse Timings", a da odredjujem duzinu trajanja samo ovih novih nadolazecih slajdova koji jos nisu podeseni?

Nadam se da ce neko shvatiti sta zelim da uradim. Mozda ceo postupak radim na pogresan nacin, pa ako mislite da postoji ispravniji put objasnjenje bi mi dobro doslo. 🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno