begesh87ns
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.05.2009
- Poena
- 159
Evo shta se deshava. U prezentaciji posedujem neke 3 animacije koje su uradjene u flash-u i konvertovane u .asf i onda ubachene kao movie u powerpoint. Ti filmici se nalaze u folderu gde je i sama prezentacija i sve je povezano i kod mene na kompu radi sve ok. Kad je sad to sve zipujem ( znachi folder sa prezentacijom i filmicima) i poshaljem nekom na mail. On to skine , otpakuje, pokrene prezentaciju ali filmici se ne pokrecu iako su u istom folderu u kom su bili kod mene kad je sve radilo i kad sam ih zipovao. Ime filmica nije menjano i nije problem do kodeka, jer kad se kod te druge osobe ti filmici ponovo ubace u prezentaciju, onda sve radi. kao da se gubi veza izmedju prezentacije i filmica, ali ne znam kako jer je relativna adresa uvek ista jer stoje u istom folderu. Jel ima neko odgovor? Hitno mi je jer to sutra treba da drzhim, a nije bash zgodno da pred svima ubacujem klipove da bi proradili na drugom kompu. Inache ovo se deshava ne samo kada shaljem u mailu, vec i kada prebacim na svoj usb stick pa ga odnesem na drugi komp. Ni tada nece da radi. Inache, Powerpoint je 2007. Hvala unapred
ps. Samo da dodam da kada pokusha taj filmic da se pokrene na tom drugom rachunaru u obliku prezentacije ( nije pokrenut slideshow vec 2 klika na film u prezentaciji) , onda izbaci nesho.....Windows media library cannot play ....bla bla bla ne znam tachno.
ps. Samo da dodam da kada pokusha taj filmic da se pokrene na tom drugom rachunaru u obliku prezentacije ( nije pokrenut slideshow vec 2 klika na film u prezentaciji) , onda izbaci nesho.....Windows media library cannot play ....bla bla bla ne znam tachno.
Poslednja izmena: