Šta je novo?

PowerPoint - Keynote

velko

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2004
Poena
675
Dakle,

potreban mi je neki alat koji se moze instalirati na win masini i konvertovati keynote fajlove u powerpoint fajlove i suprotno. Znaci, dobijem keynote fajl, konvertujem, editujem u powerpointu i konvertujem opet u keynote.

Nadam se da postoji, da li postoji? :)

Odlicno pitanje! I mene intresuje kako se keynote prezentacije mogu pokrenuti na PCu?

Najbolje rešenje bi bilo da pitaš osobu od koje dobijaš Keynote prezenatcije da sačuva i PowerPoint verziju pre nego što ti ih pošalje.

Inače zanimljivo da neko ovde pravi Keynote prezentacije. To je OK dokle god ne moraš nikom da daješ prezentaciju (već je koristiš samo za prezentovanje). Ako treba nekom da se da onda kao i u ovom slučaju nastaju problemi.

Evo jedna mala zanimljivost. Al Gor je svoju čuvenu prezentaciju o globalnom zagrevanju i ekološkim pretnjama za Zemlju (izguglajte ili pogledajte film An inconvinient truth) napravio u Keynote-u na PowerBook-u. Ali on nije morao nikome da je šalje. :p

Poslednja izmena:
Znam da bi to bilo najbolje, ali to se nece desiti. Ipak mi je potreban nacin da editujem nekako na win-u keynote.

Drugo resenje mi je OSX VM sistem ili kupovina MacBook-a samo zbog toga. Ne bi ako ne mora. :)

Nazad
Vrh Dno