Šta je novo?

PowerMagic Radeon 8500LE

Učlanjen(a)
24.07.2001
Poena
619
Imam nameru da nabavim Radeta 8500, ali su me razne informacije u proteklih nedelju dana prilicno uznemirile. Prvenstveno mislim na iskustvo sa Gigabajtovim modelom opisano u jednom od prethodnih thread-ova.

Da li je Gigabajtov model stvarno tako los, ili ima i nekih pozitivnih misljenja. Isto tako, kakav je kvalitet 2D prikaza 3D Club-ovog modela u odnosu na Gigabajt.

Video sam najnoviji model (po prilicno ekskluzivnoj ceni) proizvodjaca PowerMagic. U pitanju je Rade 8500LE sa 64, a mogao bi da se nadje i sa 128MB ( ?!? ) Jel cuo neko do sada za tu marku, i kakvo je misljenje o njoj (mozda je neko i isprobao :D )

Isplati li se uzimati (mislim generalno) LE ili PRO model i sta gubim u slucaju da se opredelim za LE.

Unapred zahvaljujem na savetima cheers

Pozdrav! ;)

Tolike price oko Radeona, a kada se postavi neko konkretno pitanje...

Pozdrav! ;)

Izgleda je sve manje ATI fanova na ovom forumu, neki su cak banovani zbog toga :p , salim se naravno ctp;
I ja planiram nabavku 8500 modela, ali nikako powered by modele. Ako ikako imas sanse potrudi se i uzmi build by karticu, sto se tice razlike izmedju 64 i 128 mb razliku sigurno neces primetiti, naravno 128mb model je bolji ali naravno zavisi sta planiras da radis sa karticom, u kojoj rezoluciji radis.
To sto si cuo je istina da ima velikih razlika od proizvodjaca do proizvodjaca sto se radeon kartica tice, najbolji su originali, od powered by ja bih preporucio samo Hercules kartice, ostale bih izbegao.

Nazad
Vrh Dno