Šta je novo?

POWERCOLOR R7 370 PCS+

Karta ko karta. Malo poboljšan Pitcairn pro čip (HD 7850), tj. malo manje troši. Ljdu buku komentarišu malo subjektivno, pa je teško reći, mada uvek možeš da smanjiš broj obrtaja ventilatora. Poruči online, pa ako ti ne odgovara, vrati i uzmi drugu u roku od 2 nedelje

Solidna graficka,mocices fino da teras danasnje naslove u 1920x1080 rezi...

Posto mi powercolor ne uliva preveliko poverenje, zanima me koliko je pouzdana, tj da li nece da crkne posle 7-8 meseci ili odmah po isteku garancije?

Isto kao i bilo koji drugi brend, može da crkne posle 7-8 meseci ili odmah po isteku garancije, kao i Asus, MSI, Gigabyte, Sapphire ... Ili da traje godinama.

Vrlo su mi čudna ovakva pitanja, kao da neko može da se telepromptuje u određeni vremenski period u budućnosti i da odgovor.

Ja imam powercolor pcs+ za sada radi perfektno

Ja od danas imam ovu 370, i nije bas tiha skroz u load-u... nego jel neko dizao napon na ovoj karti? afterburner ne dozvoljava itd....

Probaj sa power tune aplikacijom od powercolora, trebala bi da dodje na cd-u uz karticu.

Stigao cd, ali nemam citac ....

Skinuo, ne jasi mi se sa w7 64 bit... a druge verzije nema....

Pa upgrejduj 7 na 10, ako ti se bas ne koristi 7 mica, a mozes probas neki linux ( Ubuntu ili Debijan)

nemoj da apgrejdujes ako ti sve radi na w7 i ako ti isti odgovara. nema potrebe :)

Za koliko si je nabavio ako nije tajna?
Imas u e. za 16899din
Ja od danas imam ovu 370, i nije bas tiha skroz u load-u... nego jel neko dizao napon na ovoj karti? afterburner ne dozvoljava itd....
Stavi power limit u msi afterburneru na +20% i onda povecavaj core clock i memory clock...gledaj na netu koje su rezultate ljudi ostvarivali sa tvojom kartom...posle svakog povecanja testiraj sa furmarkom i unigine heavenom...naravno ako imas losije napajanje ne cackaj nista[emoji6] [emoji1]

Poslednja izmena:
A da li se kuleri pale u toku gledanja filma, posto sam procitao da rade tek posle 60 stepeni, a nisam siguran koliko filmovi opterecuju grafiku

Kuleri stoje u mestu, za film ne znam, javljam sutra, laku noc :p...

evo zamenih i ja staru 5770 sa ovom i lepo ovo radi. Mana je sto se ventilatori bas cuju u loadu i imam jedan problem koji mi se na staroj 5770 nije desavao ili bar nije bilo toliko primetno. Imam horizontalne linije kao senke (flickering?) koje su dosta vidljive na tamnoj podlozi prilikom 3D gaminga, a u 2D toga nema. Monitor je vga i nema nacina da testiram da li je do toga, ali opet kazem isto to mi se nije desavalo na staroj kartici. Takodje ne verujem i da je do napajanja jer stara i nova kartica koliko sam video isto trose. Ima li mozda neko neki hint?

standardni problem novijih radeona,probaj sa drugim adapterom.

probao, nazalost isto :/ da li bi imalo smisla mozda uzeti hdmi to vga adapter?

Monitor I PC su na istoj uticnici? ako jesu razdvoj ih, takodje ako su na istom produznom.

iako i sam znam da vga kabal postaje retkost ovih dana jer i meni treba,potrazi drugi.

iako i sam znam da vga kabal postaje retkost ovih dana jer i meni treba,potrazi drugi.
I ja koristim VGA/DVI adapter zbog monitora, kao da je problem ugraditi DVI/HDMI port.
Imao sam te linije sa 260x i 270x, mislio sam da je problem uticnica...mrzelo me da razvlacim produzne.
Sad sa GTX 960 nema taj problem...

I ja koristim VGA/DVI adapter zbog monitora, kao da je problem ugraditi DVI/HDMI port.
Imao sam te linije sa 260x i 270x, mislio sam da je problem uticnica...mrzelo me da razvlacim produzne.
Sad sa GTX 960 nema taj problem...

dakle to je to, do vga je a karta je dobra :/ samo mi jos reci jesi li imao to i u 2D ili samo 3D kao ja?

ok da odgovorim samom sebi. problem je nestao kad sam uzeo hdmi to vga adapter. sad je malo u 2d čudna slika ali navići ću se već

Ako neko uspe da digne napon/ oc kartu, nek prijavi kako....

pa prokopaj ima li gde modovanih bios-a.

Nazad
Vrh Dno