Šta je novo?

powerbook g4 koji os

podvarak

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2006
Poena
345
Drugari, dokopah se powerbooka g4 (1.2ghz ppc, 768mb ram) sa osx 10.4.6 i zanima me dal ima tu lufta da se stavi neki leo (uz eventualni apgrejd rama do maximuma) ili da ipak ne diram nista? :D Svaki savet mac n00bu je dobrodosao :D
:wave:

Pa nema tu neki Leo, instaliraj 10.5.2 ili 10.5 pa update preko neta. Radice sasvim pristojno, kod mene na ibook-u 1,33 radi pristojno.

Ja sam dobio G4 laptop, na njemu je inst. 10.4. Ne podize uvek sistem, kada podigne, nekad radi minut, a nekad i pola sata pa zaglavi! Sta da radim? Nemam instalacioni disk! Da li je moguce da je od hardwarea nesto riknulo ili je OS?

Nemam predstavu gde da nabavim instalacioni disk! Da li moze bilo koji, posto nema serijskih brojeva?
Da li mogu da podignem ERD Comander, neki Windows Live ili slicno da vidim sta je u pitanju?
Kako da bootujem ERD Comander?

1. Da
2 i 3. Ne, to nije X86...

Meni su u servisu rekli da ce oni da podignu Windows Live da vide sta je sa hardverom i pitali me da li hocu da mi instaliraju Windows na G4!

Pa nek ti instaliraju :)

Meni su u servisu rekli da ce oni da podignu Windows Live da vide sta je sa hardverom i pitali me da li hocu da mi instaliraju Windows na G4!

:D:D:D:D sta bih dao da vidim te likove u servisu kad u G4 stave Windows Live a masina im kaze: MUUU™ (Dejan Ristanovic)!

Poslednja izmena:
Tesko ce ici Leopard na tom G4, jer je procesor 550MHz, a grafika 16MB!

Vrh Dno