Šta je novo?

Periferni uređaji Power delivery auto punjac 65W za laptop

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

suncica2222

Cenjen
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poena
180
Imam Elitebook laptop koji podrzava usb-c napajanje, originalni punjac je 45W 19.5V. Treba mi jos 10-tak W za router na 5V. Treba mi auto punjac za njega.

Na Aliexpressu pise da ovaj Baseus daje 20V samo na 24V ulaz, ja u autu imam 12V naravno.

Na kupujemprodajem ovi Baseus idu oko 50 evra.

Predlozite mi koji model da uzmem i gde? Takodje razmisljam da uzmem i usb-c na HP jack adapter da ne akam usb port i da bude slobodan.

Razmisljam mozda bi bilo i prakticnije i univerzalnije da uzmem neki manji invertor 150W npr. mada mozda i ne. Problem mi je malo mi je slabija instalacija na autu pa pada napon na jacku ispod 11V pa invertor iskljuci misli da je slab akumulator, sa ovim Baseus verovatno nema tih problema, on verovatno dize i sa 11V.

Ja bih rekao da ako je napon na akumulatoru auta oko 13 v, ti nikada nećeš moći da imaš više od 12 V, 24 V da je za kamione samo.
Pogledaj tvoj link, piše ti tamo da je za 12 V struja 3 A, ako se dobro sećam elektrotehnike, to znači max 36 W.
Opet, pogledaj link, piše ti i tamo da mu je minimum za rad 11,6 V, a ti kažeš da ti ide ispod 11V.

Možda bolje da ideš sa inverterom. Ja sam uzeo ovaj inverter, e sad, ne znam da li ga ima u Beogradu, ali negde na AliExpressu sigurno.
Imaš na njemu i LED koji daje napon na ulazu.
A što se napona tiče, ne može instalacija u autu da bude toliko loša da ti pada napon na 11V. Jel to dok radi motor, ili kad mu samo daš kontakt?

Nazad
Vrh Dno