suncica2222
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poena
- 180
Imam Elitebook laptop koji podrzava usb-c napajanje, originalni punjac je 45W 19.5V. Treba mi jos 10-tak W za router na 5V. Treba mi auto punjac za njega.
Na Aliexpressu pise da ovaj Baseus daje 20V samo na 24V ulaz, ja u autu imam 12V naravno.
www.aliexpress.com
Na kupujemprodajem ovi Baseus idu oko 50 evra.
Predlozite mi koji model da uzmem i gde? Takodje razmisljam da uzmem i usb-c na HP jack adapter da ne akam usb port i da bude slobodan.
Razmisljam mozda bi bilo i prakticnije i univerzalnije da uzmem neki manji invertor 150W npr. mada mozda i ne. Problem mi je malo mi je slabija instalacija na autu pa pada napon na jacku ispod 11V pa invertor iskljuci misli da je slab akumulator, sa ovim Baseus verovatno nema tih problema, on verovatno dize i sa 11V.
Na Aliexpressu pise da ovaj Baseus daje 20V samo na 24V ulaz, ja u autu imam 12V naravno.

13.6€ 54% OFF|Baseus 65W PD Auto Ladegerät QC 4,0 QC 3,0 Led anzeige Typ C Schnelle Ladegerät Schnell Ladegerät Für iPhone Xiaomi USB Handy ladegerät In Auto| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Na kupujemprodajem ovi Baseus idu oko 50 evra.
Predlozite mi koji model da uzmem i gde? Takodje razmisljam da uzmem i usb-c na HP jack adapter da ne akam usb port i da bude slobodan.
Razmisljam mozda bi bilo i prakticnije i univerzalnije da uzmem neki manji invertor 150W npr. mada mozda i ne. Problem mi je malo mi je slabija instalacija na autu pa pada napon na jacku ispod 11V pa invertor iskljuci misli da je slab akumulator, sa ovim Baseus verovatno nema tih problema, on verovatno dize i sa 11V.