Šta je novo?

Povremeni gubitak signala na lg 32lb5610

mean strawberry

Poštovan
Učlanjen(a)
24.05.2014
Poena
54
U skoro pravilnim vremenskim intervalima ( 20 - 30min ) desava mi se da se ekran zatamni tj neto kao totani gubitak signala na sekund. TV je nov tj upravo kupljen. Zanima me da li je neko imao slicna iskustva tj da li je to eventualno do kablovske ili do tv-?
Unapred zahvalan

Probaj sa nekom HDMI stabilnom vezom, pusti sa laptopa neki film, vidi da kabl bude dobar pa ces dalje videti radi li ok sve..(sto opet ne garantuje da je tuner ok itd)

Ne reče je l' u pitanju digitalna ili analogna kablovska. Ako je digitalna, obično u meniju TV-a možeš da proveriš kakav je kvalitet signala.

Digitalna televizija, "Radius vektor" preko koaksijalnog kabla. Kvalitet signala je na tri od cetiri crte.
Ako se budem odlucio da zamenim tv sta mi predlazete da uzmem ( u tom cenovnom rangu )
Uglavnom mi tv sluzi da dete gleda crtace tako da nema potrebe za nekim preteranim kvalitetom slike. I sa ovim sam zadovoljan sem cinjenice da mi nestaje signal.

Poslednja izmena:
Resio sam da zamenim tv za 32lb561v koji je hrdverski i softverski gotovo indentican. Veca snaga zvucnika i t2 tuner je jedina bitna razlika kod njih. Ukoliko bude postojao isti problem onda je to definitivno do kablovske. Razgovarao sam sa par komsija i svi imaju probleme od kad su pre oko mesec dana nesto promenili u sistemu. U tom slucaju cu da sacekam da oni to srede ili uzimam IPTV. Realno ne mogu da menjem TV svaki put kad oni nesto budu menjli u sistemu.

Nazad
Vrh Dno