Šta je novo?

Povracaj podatke sa internal memory i sistemsku particiju?

nikola2004mkd

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2004
Poena
620
Da li postoji neki program koji moze da povrati podateke sa internal memory i sistemsku particiju kod Android telefon? Probao sam nekoliko programa ali nijednu nije uspela da povrati neke podatke, neke cak i ne mogu da prepoznaju memoriju.

Koji je telefon u pitanju? Interna memorija može biti formatirana u fat ili ext file systemu. Ukoliko se telefon pri povezivanju na računar registruje kao novi disk i dobije slovo, onda je verovatno fat file system. Noviji telefoni se prijavljuju kao mtp uređaji i verovatno koriste ext3 ili ext4 file system.
Najbolje bi bilo da se skine kompletan image telefona, pa onda tražiti podatke.

http://forum.xda-developers.com/gal...de-internal-memory-data-recovery-yes-t1994705

Poslednja izmena:
U pitanju je Xperia miro. Sistemska particija je u ext i da telefon, se prijavuje kao mtp uredjaj. Telefon spremam za prodaju, izvadio sam sim i sd kartu, ali kako nema enkripciju negde sam procitao da je dostatano da se uradi reset/format na particiju i fabricki reset pa nakon toga nece moci da se izvadi nikakav podatak sa restore programe. Ja sam to i uradio ali zeleo sam da proverim dali stvarno nije moguce da se povrati nikakav predhodni podatak (user/password/imenik/sms......).......

Vrh Dno