PyC
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.03.2003
- Poena
- 609
Dakle, uslijed nerazjasnjenih okolnosti, pukle su mi tabele na dve od ukupno tri particije na hdd-u, i to jedna ntfs (sistemska), a druga fat32 (30GB, mahom muzika). Probao sam sa sledecim programima da ih povratim: get data back, zero assumption recovery, final data enterprise, badcopy pro. Sa prva dva sam i uspio nesto da ucinim, dok su ostali bili potpuno neupotrebljivi (prijavljuju gresku kada treba skenirati particiju). Naravno oni najbitniji podaci (albumi koje sam danima skidao sa soulseek-a preko dial up-a) su i dalje negdje zakopani.
E, ali slijedeci preporuke sa ovog foruma nasao sam na hiren's boot cd-u program active partition recovery 2.1 koji mi je za trunku vremena izlistao kompletan sadrzaj fat32 particije (sa sve long filename-ovima). Odusevljenje je ubrzo splasnulo kada sam vidio da nista dalje ne mogu uciniti. U uputstvu kaze da bi program sam trebao ponuditi "repair" opciju pri izlasku iz programa, ali to kod mene nije bio slucaj.
So, ako neko zna kako mogu natjerati program da zavrsi posao, ili preporuciti neki drugi da to uradi, bio bi mu jako zahvalan.
E, ali slijedeci preporuke sa ovog foruma nasao sam na hiren's boot cd-u program active partition recovery 2.1 koji mi je za trunku vremena izlistao kompletan sadrzaj fat32 particije (sa sve long filename-ovima). Odusevljenje je ubrzo splasnulo kada sam vidio da nista dalje ne mogu uciniti. U uputstvu kaze da bi program sam trebao ponuditi "repair" opciju pri izlasku iz programa, ali to kod mene nije bio slucaj.
So, ako neko zna kako mogu natjerati program da zavrsi posao, ili preporuciti neki drugi da to uradi, bio bi mu jako zahvalan.