Šta je novo?

povracaj podataka

• Začetnik teme Začetnik teme PyC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PyC

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2003
Poena
609
Dakle, uslijed nerazjasnjenih okolnosti, pukle su mi tabele na dve od ukupno tri particije na hdd-u, i to jedna ntfs (sistemska), a druga fat32 (30GB, mahom muzika). Probao sam sa sledecim programima da ih povratim: get data back, zero assumption recovery, final data enterprise, badcopy pro. Sa prva dva sam i uspio nesto da ucinim, dok su ostali bili potpuno neupotrebljivi (prijavljuju gresku kada treba skenirati particiju). Naravno oni najbitniji podaci (albumi koje sam danima skidao sa soulseek-a preko dial up-a) su i dalje negdje zakopani.
E, ali slijedeci preporuke sa ovog foruma nasao sam na hiren's boot cd-u program active partition recovery 2.1 koji mi je za trunku vremena izlistao kompletan sadrzaj fat32 particije (sa sve long filename-ovima). Odusevljenje je ubrzo splasnulo kada sam vidio da nista dalje ne mogu uciniti. U uputstvu kaze da bi program sam trebao ponuditi "repair" opciju pri izlasku iz programa, ali to kod mene nije bio slucaj.
So, ako neko zna kako mogu natjerati program da zavrsi posao, ili preporuciti neki drugi da to uradi, bio bi mu jako zahvalan.

Probaj EasyRecovery Pro

Nisam ga probao, ali prema onome što sam pročitao možda ti može pomoći Zero Assumption Recovery:

Zero Assumption Recovery is a suite of highly effective data recovery software. Our tools can help you recover your data if it is lost due to accidental reformatting, power spike, virus attack, hardware malfunction or some other reason. The toolkit contains several tools, allowing the following tasks to be performed: -Data recovery for Windows (ZAR32). ZAR32 recovers FAT16/FAT32/NTFS file systems. -Recover data from a damaged FAT16/FAT32 volume (ZARFAT). -Recover data from a damaged NTFS volume (ZARNTFS).

Dabar je napisao(la):
Nisam ga probao, ali prema onome što sam pročitao možda ti može pomoći Zero Assumption Recovery:

Zero Assumption Recovery is a suite of highly effective data recovery software. Our tools can help you recover your data if it is lost due to accidental reformatting, power spike, virus attack, hardware malfunction or some other reason. The toolkit contains several tools, allowing the following tasks to be performed: -Data recovery for Windows (ZAR32). ZAR32 recovers FAT16/FAT32/NTFS file systems. -Recover data from a damaged FAT16/FAT32 volume (ZARFAT). -Recover data from a damaged NTFS volume (ZARNTFS).

Da si pazljivije procitao 1 post video bi da je covek vec koristio isti.
Probaj Ontrack EasyRecovery Professional v6 (verovatno je na ovaj mislio i HAL 😉 )

Poslednja izmena:
Probaj Recover My files. Nadam se da ne moze da skodi :S:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno