Šta je novo?

Povracaj podataka u Outlook express

rbane

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2003
Poena
604
Pozdrav svima,
Imam jedan problem sa Outlook-om... Neko mi je davno objasnio foru za cuvanje svih mail-ova tako sto iskopiram direktorijum Identity negde pa kasnije kada hocu da snimim te mail-ove na novu instalaciju samo kreiram mail account pa u njegov direktorijum iskopiram direktorijum koji sam sacuvao sto mi je i radilo...
Sada kada sam to uradio mom prijatelju nece da radi a i buni me sto ima u svom identity direktorijumu tri poddirektorijuma sa pismima. Ja kad to sve iskopiram u novi direktorijum nece da ucita pisma u inbox.
Jel zna neko kako da mu izvucem podatke da bi mogao da ih koristi jer je upitanju 2 GB mail-a :(

hvala...

1. Tamo gde si mu sacuvao mailove pronadji "Inbox.dbx", "Outbox.dbx" i ostale foldere koje treba da prebacis.
2. Udji u outlook i desni klik na Inbox pa idi na proporties. Zapisi gde se nalazi inbox i idi u taj direktorijum.
3. Prekopiraj fajlove iz tacke 1 u direktorijum koji si pronasao u tacki 2. Pitace te da li zelis da prebrises. Naravno odgovori sa "Yes".

Eto, vidis da nije tesko :d

Malo pokusaj da koristis search, znam da je bilo skoro price o tome. Koliko znam postoje i programi koji to rade. Nacices to u prethodnim topicima.

Poslednja izmena:
Bojan Novakovic je napisao(la):
1. Tamo gde si mu sacuvao mailove pronadji "Inbox.dbx", "Outbox.dbx" i ostale foldere koje treba da prebacis.
2. Udji u outlook i desni klik na Inbox pa idi na proporties. Zapisi gde se nalazi inbox i idi u taj direktorijum.
3. Prekopiraj fajlove iz tacke 1 u direktorijum koji si pronasao u tacki 2. Pitace te da li zelis da prebrises. Naravno odgovori sa "Yes".

Eto, vidis da nije tesko :d

Malo pokusaj da koristis search, znam da je bilo skoro price o tome. Koliko znam postoje i programi koji to rade. Nacices to u prethodnim topicima.

Moze i ovako kako je Bojan napisao, ali uz malu ispravku ... ti spominjes da ima tri podfoldera/poddirektorijuma. To znaci da je taj mail koristio jos neko sem tog tvog ortaka, ili je on podesio posebne identitete za 3 razlicita naloga npr. Prvo treba da vidis koji mail njemu ustvari treba (to mozes utvrditi po datumima kreiranja/modifikovanja Inbox.dbx i ostalih fajlova. Kada to utvrdis ides lepo u outlook expressu na opciju: file>import>messages>microsoft outlook express 6> import mail from oe6 store directory> pa onda browse dok ne nadjes direktorijum u kome se nalaze ti mailovi koje treba da importujes. Otprilike bi to bilo to.

Nazad
Vrh Dno