Šta je novo?

Povoljniji pozivi ka inostranstvu - ipak je istina

The Stig

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2008
Poena
470
Povoljne cene poziva za međunarodne razgovore u fiksnoj mreži

Telekom Srbija od 1. decembra 2008. godine svoju raznovrsnu ponudu obogaćuje novom uslugom pod nazivom InoCall – elektronski vaučer za međunarodne razgovore u fiksnoj mreži.

Iskoristite priliku i do 31. januara 2009. godine telefonirajte ka inostranstvu po povoljnim tarifama.

InoCall vaučer možete kupiti na svim obeleženim prodajnim mestima.

nalepnica

Dostupan je u dva paketa: CALL 200 (200 dinara) i CALL 500 (500 dinara), a cena minuta razgovora je:

1. 4,8 dinara * za Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju, Nemačku, Austriju, Italiju, Švajcarsku, Francusku, Švedsku, Veliku Britaniju, Mađarsku, Kinu, SAD**, Kanadu** i Australiju
2. 9,6 dinara* za Rusiju, Rumuniju i Grčku

* U cene je uračunat PDV
** Navedene cene se odnose na pozive ka fiksnim mrežama izuzev za Sjedinjene Američke Države i Kanadu, za koje su mogući pozivi i ka mobilnim i ka fiksnim mrežama.

Aktivacija je jednostavna. Prilikom kupovine elektronskog vaučera dobijate papirni slip na kome se nalazi tajni kod koji unosite preko telefonskog aparata koji ima mogućnost tonskog biranja. Paket je moguće aktivirati i sa javnih govornica.

Uputstvo za korišćenje elektronskog vaučera:

1. Pozovite besplatan broj: 0800 18

2. Unesite kod (broj koji se nalazi na računu) i pritisnite #

3. Birajte 00 za međunarodni poziv, plus pozivni broj zemlje koju zovete, plus željeni broj telefona i pritisnete #

4. Validnost elektronskog vaučera: 30 dana od aktivacije, odnosno nakon prvog unosa tajnog koda prema gore navedenom uputstvu

Neophodno je da prvi poziv (aktivaciju vaučera) izvršite do datuma koji se nalazi na vaučeru.

LINAK

OK, lepo, ali ovo nema veze sa mobilnom telefonijom? Doduše, i nema adekvatne sobe..

Odlična vest, samo da reše dve stvari:

1) da ima da se kupe vaučeri na svakom ćošku
2) da radi i sa svake mobilne mreže, jer na Telenoru 0800 brojevi su blokirani za pozive:

Telenor je napisao(la):
Ovim putem zelimo da Vas obavestimo da su brojevi koji pocinju sa 07, 08 i 09, specijalni brojevi Telekom Srbije. Na zalost, isti nije napravio ugovor sa Telenorom radi moguceg koriscenja njihovih servisa. To je iskljucivo njihovo pravo i ne zavisi od nas.

Kad sam letos bio u USA, kupovao sam te njihove tel kartice, znaci mogu se koristiti sa bilo kog telefona, fikni ili mob, cene su sarolike (sto se trajanja poziva tice, to jest tarifiranja), a ima ih u vrednostima od $2 i $5. Ja sam sa onom od 2 zvao na fikni u SRB 24 minuta, ali zato je na mob samo 6. To znaci da je ovo dosta dobra ponuda.

Da li je uspeo neko u NS da kupi ove vaučere i gde?
Naravno na 9813 nikad čuli za InoCall i ne znaju ništa.

Nazad
Vrh Dno