Šta je novo?

Povezivanje televizora sa kompom

Tuli

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2008
Poena
301
Kupio sam novi komp i kabl kojim sam povezao prosli komp i tv (da bi na njemu gledao filmove,serije i sl) ne pase na novu graficku karticu. Sada imam Palit 4870 Sonic. Kakav kabl treba da trazim? Kakav ulaz treba da ima? Koliko kosta otprilike? Hvala

Kupio sam novi komp i kabl kojim sam povezao prosli komp i tv (da bi na njemu gledao filmove,serije i sl) ne se na novu graficku karticu. Sada imam Palit 4870 Sonic. Kakav kabl treba da trazim? Kakav ulaz treba da ima? Koliko kosta otprilike? Hvala

Ta palit ima 2 x dvi i jedan hdmi mozda si ranije imao s-video konektor pa si tako kacio na tv e sad samo mozes na vga preko dvi konvertera koji dobijes ili na hdmi zavisi kakav tv imas ako je lcd bez problema moze ali ako je normalan i ide na analogni onda ti treba konverter koji ce da ti konvertuje rgb na s-video ili analogni ili na y cb cr zavi si sve kakav ti je tv imas da nadjes konvertere od 30e pa gore ja sam moj platio 80$ kad sam imao stari televizor pa nisam mogao da nakacim preko laptopa jer laptop ima samo vga out
Znaci ako je stari tv treba ti nesto ovako http://www.grandtec.com/products/video/xppro.html to sam ja pazario

Verovatno ti TV ima HDMI ulaz, znaci kupi HDMI kabl.

Otkud znas da mu "verovatno"i ma HDMI ulaz na tv-u, kad covek nije ni napisao koji TV. Nemas pojma koji tv ima a vec mu kazes da kupi hdmi kabal. :lupko: Pa ako neka baci pare. 90% televizora u Srbiji nema hdmi ulaz, ako nisi znao.

Poslednja izmena:
Retkost je da neko opste u Srbiji koristi HDMI kabal. Koja mu je cena uopste?
Sto se tice spajanja: pretpostavljam da ima neki adapter koji bi pretvarao HDMI u SCART/S-Video. U slucaju da nemas HDMI ulaz na TV-u naravno.

Sad da li ce to da mu se isplati i koliko ne znam. Pogledaj prvo da li ima neki adapter i ako postoji kako on obavlja prenos pa da li se onda isplati za 30-40e povezati PC & TV

ima jedna prodavnica da je ne spominjem sada pocinje sa Hani.... u blokovima ima sve od tih kablova što tebi treba

Vrh Dno