Šta je novo?

povezivanje samsunga x 100 sa PC

Hal 9000

Čuven
Učlanjen(a)
14.04.2003
Poena
645
Interesuje me da li ima neko iskustva sa povezivanjem Samsunga X 100 sa pc? Ja sam nashao neki univerzalni USB kabal za c/x 100 pa me interesuje da li da ga kupim?? ( da li ce raditi). Pozdrav

Da li si i kako uspeo da resis onaj problem sa slanjem slika (koje si dl preko gprs-a )preko mms-a? Pojavi mi se "DRM image-can't send" i nece da posalje sliku

petkods je napisao(la):
Da li si i kako uspeo da resis onaj problem sa slanjem slika (koje si dl preko gprs-a )preko mms-a? Pojavi mi se "DRM image-can't send" i nece da posalje sliku
"DRM is Digital Right Managment i.e. digital protection for illegal copying. This means data you want to send are copyrighted.
You CANNOT resent to another phone objets protected by DRM."
Ja mislim da sam vec rekao o ovome! Mozesh da shaljesh samo one slike koje primish preko MMS, a ne one koje skinesh GPRS-om. Nego vratimo se na moj problem, da uzimam ili ne usb kabal za x100, radi ili ne radi???

hall je napisao(la):
Interesuje me da li ima neko iskustva sa povezivanjem Samsunga X 100 sa pc? Ja sam nashao neki univerzalni USB kabal za c/x 100 pa me interesuje da li da ga kupim?? ( da li ce raditi). Pozdrav
e ljudi stvarno mi treba pomoc !!! i to hitno!! :p

I mene zanima ova problematika, pošto hoću da kupim taj telefon. Ima li nekakvih novosti na ovu temu.

hall je napisao(la):

Nabavih kabal i ne radi. Cheprkajuci po raznim sajtovima, saznao sam da mora ORIGINALNI kabal! E sad problem je gde ga naci i koja mu je oznaka. ( i naravno koliko koshta :) ) Ako neko zna neshto pomagajte! :p Pozdrav

A jel bi bio neko od vas ljubazan da mi napise parametre za 064, gprs i mms

imash na njihovom sajtu (ne bash za x 100, za v 200 je) pa malo se potrudi, vrlo je lako ;-)

Vrh Dno