Šta je novo?

Povezivanje PC-a i TV-a

Zuba1970

Znamenit
Učlanjen(a)
08.12.2011
Poena
1,465
Moja oprema  
Mobilni telefon
iPhone 13 Mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Hteo bi da povezem pc i tv putem lan kabla preko routera. Želim da napomenem da posedujem wireles router G od 54Mbps.Moj ADSL provajder Eunet koristi samo G routere ali ne i N (jednostavno ih ne koriste). Koristio bi lan kabl jer smatram da bi bila bolja konekcija tim putem nego bežično. Nisam ljubitelj puno kablova ali sta da se radi. Problem je što zbog rasporeda u sobi bi mi trebalo bar 6-7 m a da pritom ne preskačem kabl ( da nepravim prečicu i stalno uključujem i isključujem kabl).
Interesuju me iskustva ljudi koji poseduju Lg televizore i koji su povezali tv sa kompom na ovaj ili neki drugi način. Šta bi mi predložuili od kablova.Razmišljam se da mi to naprave a da ne kupujem gotov kabl. Napominjem da moj model (640s) poseduje Wi-Fi kao i to da sam moj desktop spojio sa ruterom putem lana a wireles koristi majka za svoj laptop. Kada sam Tv bežicno povezao i koristio YouTube dolazilo je do seckanja. Svestan sam da to zavisi od brzine interneta. Stim da mi je sada i povećana brzina.

Poslednja izmena:
Vrh Dno