Šta je novo?

Povezivanje Nokia c7 (mrtav iz nepoznatog razloga)

jo.anna.jo

Poštovan
Učlanjen(a)
06.11.2014
Poena
70
Da li je neki udarac presudio ili neka tečnost, saznati neću od deteta, ali činjenica je da se moja C7 pozdravila samnom. A ostalo je sve na njoj. Slike, kontakti..

DA li postoji neko rešenje, kako povezati telefon, koji dakle neće da se upali, ne reaguje ni na šta, nekako pokušati sa izvlačenjem podataka ili je to borba sa vetrenjačama?

Izvinjavam se unapred ukoliko postoji bolje mesto za ovo pitanje..!

Probaj sa najprostijim stvarima, izvadi bateriju, power dugme 20sec drži stisnuro, vrati bateriju, spoji na punjač...
Druga stvar, kad si ga ostavio preko noći na punjenju, on i dalje mrtav, probaj instalirati nokia (lumia) recovery tool.. Na računar, zatim u softwareu odaberi u dnu opciju "mrtav", ne reaguje... I tu pokušaj pokrenuti uređaj...
Proveri bateriju u servisu, vidi na koliko je i pokušaj je napuniti ako je prazna i.t.d.

Ja sam dve moje symbian nokie vratio uz pomoć phoenix alata za flesh. Ovaj nokia recovery tool mi nije ni jednom bio od pomoći. Potraži imaš na netu lepo objašnjeno kako se flešuje. Ostavio bih ti link ali ne mogu da provalim kako se kopira sa ovog UC browsera. Sad vidim da ti pričaš oizvlačenju podataka, nisam baš siguran da li je to moguće.

Poslednja izmena:
Hvala ljudi!

ili ja nisam dobro napisala, ili se nismo razumeli, elem: nemam ambiciju da ga vraćam u život, samo imam potrebu da iščupam podatke! e sada, koliko je to moguće "na mrtvo"?

Pitaj u nekom servisu. Ako je u pitanju fizicko oštećenje mozda moze da se zalemi i popravi. Mora da daje znake života da bi vratila podatke.

Nazad
Vrh Dno