Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Pozdrav, zanima me da li postoji neki nacin da povezem iptv i racunar i da mogu da gledam sve kanale koje imam u paketu (da bude isto kao i na televizoru) ?
Ako postoji da li mi treba nesto posebno od hardvera, kablova itd?
Mislim da ne postoji. IPTV streamovi su u posebnom VLAN-u različitom od internet VLAN-a. Jedno kratko vreme je bilo moguće povezati mrežnu kartu kompa na port rutera koji je u IPTV VLAN-u i gledati TV preko VLC playera.... sve dok Telekom nije enkriptovao streamove....
To je bilo pre oko 2-3 godine a ne znam da li se išta promenilo u međuvremenu...
Ja sam guglao na ovu temu i video sam da su ljudi pisali da moze ali kao sto si vec rekao ti postovi su dosta stari a nisam nasao sveziju temu pa sam odlucio da se raspitam ovde, nadam se da ce se javiti jos neko sa informacijama.
Ne treba mi nista da snimam ,samo da mogu da gledam kanale kao na TV-u. Znaci ne postoji nacin da gledam nesto nezavisno od onog kanala koji je pusten na televizoru trenutno?
pa kaze da je povezao preko TV kartice....
imas i preko Kineskih sajtova da nadjes opciju HDMI In za PC...pa da ga nakacis preko HDMI kabla...
ili ako ti Monitor od kompa ima drugi HDMI ulaz,nakacis ga na to....pa kad hoces IPTV,menjas na Monitoru ulaze....