Šta je novo?

Povezivanje d3go uredjaja na wireless risiver

prowler13

Poštovan
Učlanjen(a)
13.08.2016
Poena
59
Dakle, situacija je sledeca....na mestu gde bih da stavim dodatni tv u stanu imam samo uticnice za struju, ali ne i mrezu dovedenu. Ne bih da sad preterano busim nesto pa mi je palo na pamet sledece. Na tv prikljucim hdmi kablom sbb-ov d3go a njemu ubacim internet preko neko bezicnog risivera ( ne av risiver vec uredjaj koji hvata bezicnu mrezu i ima ethernet izlaz na sebi) koji bi hvatao signal sa mog (relativno jakog) Asus wireless routera. Da li je moguce uopste ovo i da li moze da protok bude dovoljam za 1080 kvalitet slike? Ili cu morati da busim, sprovodim i krecim :/

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Mozda najbolje resenje da uzmes pds3121 za njega ti ne treba internet ali mislim da se placa jednokratno oko 5k..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Poslednja izmena:
A odakle prima signal taj pds3121? Ponavljam, imam samo struju tu gde planiram tv...nemam ni tel ni obicnu kablovsku...

Pise da se povezuje sa antenskim kablom, koji nemam. Dakle. ....ostaje pitanje moje prvobitno tj ta ideja da li je moguca?

Zavisi koju uslugu imas kod sbb-a, da li je to d3 kablovska (coax) televizija ili d3 internet televizija. Ako je u pitanju d3 internet onda d3i stb moze da se umrezi putem wifi (uz dodatni wifi repeater/extender) sa glavnim ruterom za internet.

Poslednja izmena:
Hm, mislim da je d3 internet. Najbolje da pozovem sbb pa cu videti direktno od njih.

Nema sbb uredjaj koji prima wifi signal pa konvertuje nekako u okvitu tv box-a. Jedino resenje je EON platforma. Znaci neki uredjaj koji prima wifi internet, pa povezivanej sa smart box-om nekim ( androit tv, chromecast ili nesto tako s obzirom da je tv smart ali starije generqcije pa nema mogucnost instalacije EON-a) pa instalacija aplikacije na isti i tako gledanje tv-a.

U svakom slučaju možeš da staviš neki WiFi ruter u klijent modu, pa da dobiješ LAN na njegovom izlazu. Posle toga vidi šta ćeš da priključiš na LAN.

Nazad
Vrh Dno