Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Posedujem Sezamov ADSL conexant modem, a hteo bih da izbegnem kablove, pa me zanima da li mogu da povezem ovaj modem sa nekim WI FI ruterom i koji mi mozete preporuciti?
Imam istu kombinaciju i povezao sam sa D-linkovim DI-524 (najeftiniji) i ekstra radi. Samo mu konfigurises sifru za pristup kako ti se nebi neko kacio i nista vise, tipican plug & play.
Imam istu kombinaciju i povezao sam sa D-linkovim DI-524 (najeftiniji) i ekstra radi. Samo mu konfigurises sifru za pristup kako ti se nebi neko kacio i nista vise, tipican plug & play.
Kako si povezao modem sa ruterom, mislim kakav je kabl. Iz modema izlazi USB konektor, zar ne? A na ulazu u ruter je drugaciji prikljucak (nije USB sigurno)
ma da, USB ADSL modem se ne moze spojiti ni na jedan wireless ruter. osim ako neces da ti neki racunar u mrezi deli saobracaj sto je komplikacija da nasetujes ali je jefinije. mozes kupiti nov uredjaj i najbolje da bude ADSL modem i wireless ruter u jednom uredjaju. ja recimo kuci imam: http://www.tp-link.rs/Proizvodi/ADSL/ADSL2 ADSL2 Wireless Router/TD-W8910GB.aspx
Povezujem adsl modem i netis wifi ruter.
Na kojem treba da ugasim DHCP na modemu ili na ruteru? Wifi mi treba na oba da radi, jedan za prvi, a jedan za drugi sprat. Povezujem Lan kablom.