Šta je novo?

Povezivanje 4890 i plazma tv-a, pomoc?

max21

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2007
Poena
319
imam jedan problem, ne znam da li je uopste problem, mozda je do ati-a i drivera a mozda i ja ne znam da namestim

npr. kada povezem komp/graficku sa plazmom(hdmi) ili obicnim tv-om(tv-out) onda mi slika predje na tv a monitor mi bude crn, da li moze nekako da se namesti da mi se klonira slika ili da mi tv bude extended tj. kao drugi desktop, prilicno je iritantno sto u obican tv moram da buljim jer je mala rezolucija i necitko skroz ili da okrecem glavu prema plazmi koja je u drugoj sobi...

inace u pitanju je asus formula 4890 1gb ddr5, ako ima veze
a podaci od drverima su sledeci

Driver Packaging Version 8.831.2-110308a-115928C-ATI
Catalyst Version 11.3
Provider ATI Technologies Inc.
2D Driver Version 8.01.01.1134
Direct3D Version 7.14.10.0817
OpenGL Version 6.14.10.10600
Catalyst Control Center Version 2011.0308.2325.42017

hvala unapred :)

p.s. ako sam postovao u pogresnoj sobi izvinjavam se posto stvarno ne znam u koju sobu ovo ide

hvala care, nije moglo u isto vreme jer tv-out i i drugi hdmi izlaz dele isti signal a monitor mi je bio na tom drugom, sad sam prebacio na prvi i sve radi :)

sad mi jos ostaje da spojim zvuk sa ovim malim tv-om i to je to, jel postoji kabal koji je sa jedne strane 3.5mm a sa druge se deli na beli i crveni cinc?

upravo sam video da su mi zvucnici na kompu spojeni takvim kablom tako da ima, samo im treba malo duzi :)

to sam pitao za spajanje obicnog tv-a preko tv-outa, na plazmi preko hdmi-a mi radi zvuk

hvala druze na pomoci :)

kupih danas kabal u tehnotroniku, 90din 3m, e sad me zanima da li bih mogao nekako da mi tv bude extend i da mi ono sto prebacim u taj drugi desktop(tv) ima zvuk samo na tv-u a ne da mi pusta i na zvucnicima i na tv-u

npr. da ja igram lupam cs na kompu i sluskama a da bratu na tv pustim da gleda crtani, da li je to uopste izvodljivo?

zvucna je realtek hd, trenutno sam tv ubo u onaj crni nazad i stavio da je kao zvucnici, da li treba da stavim da bude nesto drugo ili sta treba da uradim?

hvala unapred :)

Ja znam ovako: izmenis Audio renderer (ili kako se zove opcija u tvom video plejeru) na audio izlaz koji vodi do TVa (ATI HDMI nesto ili Audio-out za stari crt).

Nekad davno su se te egzibicije radile sa TVTool programom. Mislim da se stalo sa njegovim razvojem :(

Nazad
Vrh Dno