Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam dvijr particijr od 10 i od 20 Gb. medutim sistemska mi je postala premala .Dali postoji mogucnost da se poveca ,a da se ne mora reinstalirati Windows.XP je u pitanju
ako ti 10GB nije dovoljno za sistem, verovatno nesto ne radis kako treba. u svakom slucaju, partition magic je program koji trazis.
http://www.powerquest.com/
Kada sam ja hteo da sredim HDD partition magic-om, on mi je rekao da je koriscena "diferent drive geometry"(240h63s). Upozorio me je da ne diram disk ni pomocu PM-a, ni pomocu operativnog sistema.
Da li neko ima ideju sta da radim ili moram da pravim backup, format i nove particije?
verovatno ti je u biosu za hard stavljeno na large umesto na LBA. e sad, dal' smes iz cista mira da ga stavis u LBA nemam pojma... najsigurnije ti je da uradis kompletan backup, low-level format, ukljucis LBA i ponovo izdelis na particije i formatiras po zelji. al' sve je ovo nagadjanje posto nisi rekao ni koja je ploca ni koji i koliki je hard.