Šta je novo?

Povecati Kolicinu JAVA aplikacija

Darko1

Slavan
Učlanjen(a)
25.01.2006
Poena
320
Pozdrav Benchmarkovci.

Potrebna mi je pomoc oko kolicine Java aplikacija u jednom trenutku.

naime imam neke aplikacije koje treba pokrenuti 6-7 puta preko nekih od WEB pretrazivaca - Opera - FireFox - Google Chrome - Maxthon -

ali imam problem da se JAVA (srpski - pukne - blokira) posle pokretanja vise od 4 puta eventualno nekada prodje i 5 puta.

razunar i internet su dovoljno jaki za tako nesto:

CPU je sa 8 jezgra - ima 16GB rama - windovs 7 64bit preko SSD-a 256Gb - napajanje je Strider Gold 1000W - graficka GTX 680 - i internet je 24/2MB

znaci racunar ne bi trebao da je problem ili jeste?

Pa ima li nekog resenja kakao da povecam , nesto instaliram ili...... da resim ovaj problem oko JAVE - posto je verovatno to problem zaboravio sam da kazem - da pretrazivaci posle vise od 5 pokusaja pokretanja aplikacija izbace da je JAVA prestala sa radom i sve mora ponovno da se ucitava.

PS: da ne bude zabune svih 6-7-8 aplikacija preko JAVE i nekog od Pretrazivaca treba istovremeno da rade.

Poslednja izmena:
Koliko memorije ti zauzimaju te java aplikacije, tj. procesi koji su pokrenuti?

Pozdrav

Koliko memorije ti zauzimaju te java aplikacije, tj. procesi koji su pokrenuti?

Pozdrav

Pozdrav Rafiki izvinjavam se to sam zaboravio da napisem svaka aplikacija uzima 400 - 450 mb max

sto bi znacilo da na primer 8 puta pokrenute ne zauzimaju vise od 4GB a na raspolaganju je 16GB

opera oduzima nekih 200-300Mb za sebe u kompletu sa Win neka bude 2GB da odlazi na operativni sistem

13-14GB je stalno slobodno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno