Athlon
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.06.2002
- Poena
- 619
Konacno su svi delovi za moj HDTV stigli. Uzbudjenje kakvo ne pamtim jos od vremena DDR memorije. Philips HDTV 65 inca ceka da se prikljuci 6600 GT. Mali Wini 3000 naturiran do maximuma ceka znak za start. Sto ce se pokazati na ekranu, da li jos jednom nesto slicno S-videu? Kako ce izgledati notepad? Kako to sve izgleda u 1920x1080 rezoluciji. Hoce li graficki cip biti dovoljan da nahrani ovu zver od 1,5 metara u dijagonali?
A onda boooom!!!!! Slika je mnogo ostrrija nego na klasicnom monitoru (vidi fotke) otprilike kao TFT displeju, jedino sto sada sve moram da radim sa 3 metra udaljenosti :d :d .
Sve mi je brze sada sto kaze VUle 85, cak mi i Word radi brze i sve 350% vece. Mislim da je HDTV prava stvar, zbogom monitori za svagda.
Naravno sve sam ukomponovo, od boja kompa i HDTV, bezicnog misa, ali se on ne vidi na fotkama. Sada idem na reinstaliram Windows pa onda instalacija igara i Power DVD_a pa budem javio kak sve to izgleda. Za sada je strahobalno.
P.S. Da li mogu da stavim naslov "Prvi srpski HDTV"?
A onda boooom!!!!! Slika je mnogo ostrrija nego na klasicnom monitoru (vidi fotke) otprilike kao TFT displeju, jedino sto sada sve moram da radim sa 3 metra udaljenosti :d :d .
Sve mi je brze sada sto kaze VUle 85, cak mi i Word radi brze i sve 350% vece. Mislim da je HDTV prava stvar, zbogom monitori za svagda.
Naravno sve sam ukomponovo, od boja kompa i HDTV, bezicnog misa, ali se on ne vidi na fotkama. Sada idem na reinstaliram Windows pa onda instalacija igara i Power DVD_a pa budem javio kak sve to izgleda. Za sada je strahobalno.
P.S. Da li mogu da stavim naslov "Prvi srpski HDTV"?