Šta je novo?

pouzdan servis u Kragujevcu

Nemanja034

Cenjen
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poena
155
Nakon prebacivanja komponenata u drugo kućište, komp neće da se uključi, napajanje je novo, novi Ram, lampica na matičnoj svetli, sve moguće isprobano, dižem ruke :-(

Zamolio bih vas da mi kao ugledna IT ekipa forumaša preporučite servis (koji neće da me odere) u Kragujevcu. Pre svega me zanima da saznam šta je otišlo, dakle dijagnostika kvara, a da za to ne trebam da platim dve prosečne dnevnice u Srbiji.
Nadam se da ovom molbom ne kršim pravila foruma. Unapred zahvalan!

Znaci sve izvadjeno iz starog kucista i stavljeno u novo samo je novo napajanje i RAM memorija ? Probaj sa starim RAM-om ako ga jos imas pa vidi dal' hoce, mozda se ploca ne slaze sa novim stapovima..

Sto se tice servisa mislim da smo prilicno jadni ali mozes recimo probati u PIT Computers (trenutno mi samo oni padaju na pamet)

Vec sam kontaktirao Ivana iz Šumarica, sutra će dečko da pokupi mašinu

Ili moze tako individualno preko poznanika i slicno, sto je po meni i bolje, jer servis uvek moze da te zavlaci i da ti eventualno izvuce pare nepotrebno a da ti to i ne znas...

Ono sto sam je primetio je da ovi tipovi sto daju oglase po lokalnim medijima, ne pucaju bas od nekog znanja.
Par puta mi je trebalo nesto sto sam realno mogao i ja, al nisam imao vremena, i ukapirao sam da nemaju pojma, msm to mogu i ja.
Verovatno su navikli da uzimaju po 10e domacicama koje pojma nemaju.

Nazad
Vrh Dno