Šta je novo?

potrostnja 9600gso

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
koliko struje vuce 9600gso, dali bi moje napajanje iz potpisa moglo da ga vozi?? da je ostatak konfiguracije nepromenjen

Jel bb dodje blueberry? Ako jeste onda bi ga trebao ipak zameniti za minimum Codegen od 500W, al to je minimum. Ja sam moju probao i na KME napajanju i radilo je, al nisam siguran da bi dugo radilo na njemu :wave:

Poslednja izmena:
Kod mog ortaka upravo to napajanje tera 5000+@3GHz, 2GB rama i 9600GSO vec nekih par meseci, a prethodno je radilo na mom i kompu od mog ortaka.

koje, blueberry 350w???

Da, da bas to verovao ti ili ne.

Poslednja izmena:
To je opasna kocka !

Pogotovu je opasno to sto mu predlazete codegen kao dobru kupovinu.
9600gso 384mb jeste manji potrosac od 3850 256mb /izmereno/ i to za nekih 20tak w.

Vidi ti lepo koliko ampera na +12v grani ima taj tvoj blueberry , pa ako ima manje od 20A , pisi propalo.
Ne kazem da to nece da radi, / vidi levu konfiguraciju iz potpisa / , tu je radio MS industrial od 400w naznacene izdrzljivosti. / zamenjen LC powerom od 34A /

Stvar je u tome sto sam ubo , slucajnoscu, dobar primerak koji je pokazao u decimalu stabilne napone na visokom opterecenju. /opet mereno/.

Kupi lepo bas taj LC power , na primer 6550 v2.0 /mnogo je jaca i kvalitetnija od prve verzije /.
Ne zezaj se sa codegenom, on slovi za izuzetno loseg proizvodjaca /i jos jednom - mereno /.

To je opasna kocka !

Pogotovu je opasno to sto mu predlazete codegen kao dobru kupovinu.
9600gso 384mb jeste manji potrosac od 3850 256mb /izmereno/ i to za nekih 20tak w.

Vidi ti lepo koliko ampera na +12v grani ima taj tvoj blueberry , pa ako ima manje od 20A , pisi propalo.
Ne kazem da to nece da radi, / vidi levu konfiguraciju iz potpisa / , tu je radio MS industrial od 400w naznacene izdrzljivosti. / zamenjen LC powerom od 34A /

Stvar je u tome sto sam ubo , slucajnoscu, dobar primerak koji je pokazao u decimalu stabilne napone na visokom opterecenju. /opet mereno/.

Kupi lepo bas taj LC power , na primer 6550 v2.0 /mnogo je jaca i kvalitetnija od prve verzije /.
Ne zezaj se sa codegenom, on slovi za izuzetno loseg proizvodjaca /i jos jednom - mereno /.

Pazi, Codegen je neki minimum ispod kojeg ne bi ishao, ako je voljan da da 50e za napajanje tu mu je OCz :wave:

sta mislite o xsilence 550w, nisam zapamtio model..

ostatak ce biti: umesto celerona e2220, umesto wd-a opet wd ali aaks640gb

Uzmi neko bolje napajanje, nemoj se *****avati sa nekim "havajkama".To u momentu kupovine i deluje kao malo veci novcani izdatak , ali se isplati kroz sigurnost i stabilnost racunara.

Nazad
Vrh Dno