Goor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2008
- Poena
- 320
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam sledeci problem, pre otprilike mesec dana sam dobio iz Nemacke nov Notbook Samsung RV520 i sve je funkcionisalo najnormalnije ali veliki problem, mi je predstavljao sam windows iz razloga sto je u potpunosti na nemackom jeziku. U pitanju je Windows 7 Starter OEM, posle odredjenog broja dana sam odlucio instalirati Win 7 Ultimate 64 i tada je nastao problem. Instalacija je protekla najnormalnije do samog kraja ali posle restarta windows vise nije zeleo da se podigne. Dakle ocita bios postavke i logo(Samsung) i posle toga stane. Pokusao sam instalirati Windows Xp i uspeo, on je funkcionisao najnormalnije. Ali posle ponovnog pokusaja instalacije win 7-ce ponovilo se isto kao i prethodni put. Dosta vremena provodim za racunarima i nije da sam pocetnik ali ovo mi se nije nikada desilo. Nzm dali je mozda u pitanju neka zastita proizvodjaca ili nesto trece ali bih vas molio ako neko ima predstavu o cemu se radi da mi pomogne. Da saljem nazad za Nemacku u servis zaista ne ide, a i misljenja sam da nije kvar u pitanje vec neka caka koju ne mogu jos uvek da prokljuvim.