Šta je novo?

Potrebno napajanje modularno preko 700W

Wave_91

Cenjen
Učlanjen(a)
05.09.2012
Poena
150
Voleo bih da otvorim temu ne bi li mi neko preporucio neko kvalitetno modularno napajanje sa poduzim kablovima zbog skrivanja po mogucstvu da svi budu crni i sta bi trebalo gledati kod uzimanja napajanja sta je jako bitno i zbog cega :))) ako neko moze da mi pomogne bio bih zahvalan :)

Evo kofiguracije

procesor: AMD Phenom x6 1100t
4 gb rama
graficka: asus gtx 560ti dcu2 (ali ce ubrzo biti zamenjena mozda sa gtx 680 ili 7970)
kuciste Arc Midi Tower - Fractal Design u kojem imam 9 ventilatora
hladjenje: Corsair H70 core
imam napajanje neko lc power mislim da je 600W dal 650W ali od kada sam prikljucio 10 ventilatora desava mi se da u nekim igrama kao bf3 na maksimalnim detaljima, vrlo neprimetno pocne slika da igra ili leluja a kada smanjim detalje malo normalno radi, kada iskljucim par ventova nemam taj problem tako da je napajanje slabo po mojoj proceni....

Poslednja izmena:
Nije slabo, samo mu deklarisana snaga nije istinita. Standardno za LC-Power.

Trenutna konfiguracija ti "staje" u kvalitetnih 400W, 500 sa ozbiljnim OC. Planirani skok na jednu od pomenutih aždaja neće dodati više od 50W (100 sa poštenim OC). Koliko novaca si voljan da potrošiš?

Nigde, ni jedna firma u Srbiji ih ne uvozi. G-shop je jedno vreme nudio mogućnost uslužnog poručivanja sa caseking.de (uz solidnu ugradnju u cenu), nakon što je prestao uvoz Corsair-a, ali mislim da ni to sada više nije u opticaju.

Tough luck, kod nas smatraju da nema dovoljno interesovanja za kvalitet, samo za nisku cenu.

Vrh Dno