_/Neo\_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2002
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 8900k
- Matična ploča
- MSI Z370 SLI+
- RAM
- 2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
- GPU
- Sapphire RX580
- Storage
- Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
- Zvuk
- Sound Blaster Audigy FX
- PSU
- Corsair RM650i
- Kućište
- Cooler Master 690 1st gen
- Monitor
- Dell U2422H + HL P24 G5
- Miš & tastatura
- Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
- Laptop
- Dell Inspiron 15
- Mobilni telefon
- Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
- Pristup internetu
- ADSL
Isprobao sam gomilu kojekakvih programa za pravljenje omota za diskove ali ni sajednim nisam zadovoljan. U pitanju je DVD mp3 disk (diskovi) sa po oko 1000mp3 pesama po disku. Interesuje me da napravim buklet tj da mi neki program sam očita ceo sadržaj diska. Znam da ovako nešto postoji pošto sam tako nešto slično imao pre par (čitaj 5 i više) godina, ali se taj program negde zagubio. Tada sam ga koristio za CD-ove i sve mi je stajalo na 2x 12x12cm i ona zadnja stranica kutije od 12x13cm. Pravio sam sam neki buklet preko word-a tako sto sam učitavao album po album u WinAmp-u pa pravio HTML listu i iz nje kopirao i onda spajao po tabelama. Ovako sam napravio 12x 12x12cm (a3 dvostrano) ali mi je ovo jako komplikovano da pravim posto imam (imacu) oko 15-tak DVD-eva muzike a za svaki mi treba bar sat vremena sređivanja.
Voleo bi da mi neko predloži neki program koji će mi skratiti muke.
Drugi program koji mi treba je za pravljenje DVD-Rip DivX filmova, ali da mogu da sačuvam 5.1 zvuk. Do sada sam uvek koristio Dr.DivX ali kao što svi znamo on ima samo stereo tj pravi mp3, a to mi se nekako nesviđa pogotovo što sve ovo gledam na 5.1 sistemu. Nešto sam čeprkao sa VirtualDub-om, ali ništa pametno nisam uspeo da uradim. Ako neko zna neki programčić, ili samo da mi da link ka nekom uputstvu bio bi jako zahvalan.
Unapred zahvalan.
:wave:
Voleo bi da mi neko predloži neki program koji će mi skratiti muke.
Drugi program koji mi treba je za pravljenje DVD-Rip DivX filmova, ali da mogu da sačuvam 5.1 zvuk. Do sada sam uvek koristio Dr.DivX ali kao što svi znamo on ima samo stereo tj pravi mp3, a to mi se nekako nesviđa pogotovo što sve ovo gledam na 5.1 sistemu. Nešto sam čeprkao sa VirtualDub-om, ali ništa pametno nisam uspeo da uradim. Ako neko zna neki programčić, ili samo da mi da link ka nekom uputstvu bio bi jako zahvalan.
Unapred zahvalan.
:wave:
Poslednja izmena: