Šta je novo?

Potrebno mi je par programa...

_/Neo\_

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
720
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i7 8900k
Matična ploča
MSI Z370 SLI+
RAM
2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
GPU
Sapphire RX580
Storage
Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
Zvuk
Sound Blaster Audigy FX
PSU
Corsair RM650i
Kućište
Cooler Master 690 1st gen
Monitor
Dell U2422H + HL P24 G5
Miš & tastatura
Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
Laptop
Dell Inspiron 15
Mobilni telefon
Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
Isprobao sam gomilu kojekakvih programa za pravljenje omota za diskove ali ni sajednim nisam zadovoljan. U pitanju je DVD mp3 disk (diskovi) sa po oko 1000mp3 pesama po disku. Interesuje me da napravim buklet tj da mi neki program sam očita ceo sadržaj diska. Znam da ovako nešto postoji pošto sam tako nešto slično imao pre par (čitaj 5 i više) godina, ali se taj program negde zagubio. Tada sam ga koristio za CD-ove i sve mi je stajalo na 2x 12x12cm i ona zadnja stranica kutije od 12x13cm. Pravio sam sam neki buklet preko word-a tako sto sam učitavao album po album u WinAmp-u pa pravio HTML listu i iz nje kopirao i onda spajao po tabelama. Ovako sam napravio 12x 12x12cm (a3 dvostrano) ali mi je ovo jako komplikovano da pravim posto imam (imacu) oko 15-tak DVD-eva muzike a za svaki mi treba bar sat vremena sređivanja.

Voleo bi da mi neko predloži neki program koji će mi skratiti muke.

Drugi program koji mi treba je za pravljenje DVD-Rip DivX filmova, ali da mogu da sačuvam 5.1 zvuk. Do sada sam uvek koristio Dr.DivX ali kao što svi znamo on ima samo stereo tj pravi mp3, a to mi se nekako nesviđa pogotovo što sve ovo gledam na 5.1 sistemu. Nešto sam čeprkao sa VirtualDub-om, ali ništa pametno nisam uspeo da uradim. Ako neko zna neki programčić, ili samo da mi da link ka nekom uputstvu bio bi jako zahvalan.

Unapred zahvalan.
:wave:

Poslednja izmena:
Sto se tice omota za diskove mozda ti pomogne program CDR Label. On je bio ok za cd-ove, ali zaista nisam siguran kako ce se to ponasati sa 1000 pesama. Ne znam gde bi to sve moglo da stane. Jedva je stajalo i onih 160, a da bude vidljivo.

I sad sam bacio pogled na google, ima neka nova verzija 7.1, ali me mrzi da gledam koje su novine. Vidi ti sam

p.s. Kolko se secam on cita ID Tagove, tako da je pozeljno da je to sredjeno.

Poslednja izmena:
hvala za ove preporuke.
Probacu sa CDR Label-om veceras, a ovo sa gordian knot-om sutra (njega sam isto imao ali nisam mogao da se snadjem sad cu da vidim kako sta ide)

Hvala.

Ako neko zna nesto bolje nek predlozi.

Postoji programce FileListerPro kojim se najlakse izlista spisak foldera i fajlova (normalno uz mogucnost copy/paste), uz mogucnost listanja i svih fajlova u subfolderima, pa posle s tim mozes u bilo kom programu da pravis sta hoces, mada me stvarno zanima da vidim na sta ce da lici omot na kojem ima 1000 pesama/fajlova!

deka je napisao(la):
Postoji programce FileListerPro kojim se najlakse izlista spisak foldera i fajlova (normalno uz mogucnost copy/paste), uz mogucnost listanja i svih fajlova u subfolderima, pa posle s tim mozes u bilo kom programu da pravis sta hoces, mada me stvarno zanima da vidim na sta ce da lici omot na kojem ima 1000 pesama/fajlova!

Evo možeš videti ovde kako će to da izgleda. Bitno mi je samo da je 12x12cm a posle cu ja to lako spakovati (isavijati) u kutiju. Naravno ovo je samo jedna strana a3 papira (ide i sa druge strane)

Prilozi

• omot.webp
    omot.webp
    392.5 KB · Pregleda: 59
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno