Šta je novo?

potrebno mišljenje

scheilinkin

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
03.12.2007
Poena
229
hteo bih da kupim FSC Amilo pi 2530 link
core 2 duo T5250
2 Gb DDR2
HD 2300
HDD 250 Gb(5400)
Vista HP

da li neko ima ovaj laptop i da li možete da mi kažete da li je dobar (kvalitet, izdržljivost, multimedia, možda čak i igre).
ili ako neko zna za bolji u tom cenovnom rangu (do 65000).
unapred hvala.

Mogu reći da je pored mene prošlo 10+ laptopa različitih brandova, i da mi se u FSC najmanje svideo.

Pogledaj šta Acer ima u ponudi, mislim da se nećeš pokajati izborom.

ja sam sa mojim fsc (iz potpisa) zadovoljan... cak gledam neke kolege sa hp ili toshiba-ma imaju problema kojih ja nemam... naravno bitno je i kako se ko ophodi prema istom, ali i ako ja ne igram igrice drugar je na moj lap top instalirao nekoliko zahtevnijih i igrao ih bez problema, dok ga ja koristim za video montazu i neke graficke programe... radio sam cak neke pripreme za stampu 3 x 8 m bez problema !!!!

Mislim da FSC ima boljku sa ne baš kvalitetnom tastaturom.

Ono što mogu reći za laptop naveden u linku, da je solidno težak!
Ko vuče laptop svuda sa sobom, zna o čemu pričam!

C2D, ATI, sve ostalo zvuči lepo... osim Viste.

sto se tice tastature za sada je ok... imam ga tek od jula pa jos nedostaci nisu dosli do izrazaja...

čitao sam da je tastatura jedna od boljih, ali kakav je pri dugotrajnijem radu. mislim, da li umara?
i zaboravio sam, kakav je ekran?

Mogu reći da je pored mene prošlo 10+ laptopa različitih brandova, i da mi se u FSC najmanje svideo.

Pogledaj šta Acer ima u ponudi, mislim da se nećeš pokajati izborom.

Slazem se! Fujitsu, reklo bi se dosta toga nudi za dobro cenu, ali moj izbor bi isto tako bio Acer. Cak bih uzeo manje za vise para. :wall: Salim se. Imao sam FSC, doduse losiji od tog, ali nisam bio zadovoljan.

Moja preporuka MSI EX610 (iz potpisa). Plus uz njega dobijas mali usb tv tuner, torbu i mis, bluetooth vec poseduje. Za razliku u ceni mozes da kupis Vistu Home Premium i USB Flash od jedno 2GB i imas full opremu ;). Za igre je dosta bolji od tog na koji si se nameracio. PoZz.

Poslednja izmena:
MSI EX610 56000
a ja sam ovaj našao za 56500 (ne 160Gb već 250Gb).
jedino ne znam kakav je msi kvalitet. možda grešim ali deluje mi nekako "jeftino", bar na slikama.

moram da napišem šta mi se desilo u pakomu.
otišao sam da ispitam prodavce o tom (fsc) laptopu, kojeg sam prethodno video u njihovoj prodavnici, cena u izlogu 79000. pošto lik nije uspeo da ga pronađe odlučio je da ode na sajt, gde je cena 62000.
ja sam se svo vreme pravio lud, i kad sam ga pitao što je ovaj u izlogu 79000 a na sajtu 62000, on mi je rekao da oni nemaju nikakve veze sa sajtom i da naručim sa sajta ako mi se tako više sviđa ali da onda nema obezbeđen servis (koja debilana). a i još je to tako ljubazno rekao kao da sam pitao za fleš memoriju od 500 dindži, a ne za laptop od 800 eura.
i oni se hvale da su najbolji, žao mi je samo jadnika koji su se upecali na tu priču.
ja znam da tamo više neću kročiti dok sam živ.

Vrh Dno