- Učlanjen(a)
- 25.07.2002
- Poena
- 1,105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Xeon 5650 (6c/12t) @ 3,7Ghz
- Matična ploča
- MSI X58
- RAM
- 48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
- GPU
- Gigabyte 1060 6Gb
- Storage
- 256Gb 850Pro + couple of AliExpress SSD's
- Zvuk
- Creative
- PSU
- Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
- Kućište
- Alexander Weiss (glass front + glass side)
- Monitor
- AOC 32" IPS
- Miš & tastatura
- G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
- Ostale periferije
- MX Master 2 & K380
- Mobilni telefon
- Moto G9 Plus
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Stigao mi je komp sa oborenim sistemom (plavi ekran, stalno nešto fali, nisam mogao da spasim taj Win nikako).
Posle normalnog kopiranja podataka sa tog harda na "bekap" hard, fomatirao sam "problematični" (bila je 1 particija), podelio ga na 3 (2 za sistem, III za ostalo)...
Instalirao dual boot W7, ispodešavao sve... ugasio računar.
Sutra ne može da se "butuje", kada bi trebao da mi pokaže dual boot ekran, ispiše samo "YoYo"?!?
Particije su i dalje tu, vidim na njima "zauzetost" ali opet ih formatiram i ponovim postupak. Po istom obavljenmom poslu, na prvom restartu po završetku svh podešavanja... znači baš na kraju, dobijem istu poruku - "YoYo"?
Onda uradim LLF i III put ponovim posao
.
Sada sve radi OK 5 dana već ali mi je SMART sumnjiv:
http://i.imgur.com/ZoOGV.png
Šta mislite šta je sa ovim hardom, i kakve su preporuke?
Posle normalnog kopiranja podataka sa tog harda na "bekap" hard, fomatirao sam "problematični" (bila je 1 particija), podelio ga na 3 (2 za sistem, III za ostalo)...
Instalirao dual boot W7, ispodešavao sve... ugasio računar.
Sutra ne može da se "butuje", kada bi trebao da mi pokaže dual boot ekran, ispiše samo "YoYo"?!?
Particije su i dalje tu, vidim na njima "zauzetost" ali opet ih formatiram i ponovim postupak. Po istom obavljenmom poslu, na prvom restartu po završetku svh podešavanja... znači baš na kraju, dobijem istu poruku - "YoYo"?
Onda uradim LLF i III put ponovim posao
Sada sve radi OK 5 dana već ali mi je SMART sumnjiv:
http://i.imgur.com/ZoOGV.png
Šta mislite šta je sa ovim hardom, i kakve su preporuke?
Poslednja izmena: