iNCUBUs je napisao(la):La Haine (Mrznja), ovo sam vec, bezuspesno, trazio
i La Leggenda del pianista sull'oceano (Legenda o pijansti na okeanu)...
Naravno divx, dvd-ripovi...
anyone?
Zli_Carobnjak je napisao(la):Taj film Mrznja.. je takvo sh*t da to nije normalno. Ali ajde, ukusima ne vredi raspravljati. meni je to buraz doneo iz francuske, pitacu ga da nije obrisao slucajno.. pa ako nije, mozemo da iskFRIkombinujemo neshto.
Zli_Carobnjak je napisao(la):Taj film Mrznja.. je takvo sh*t da to nije normalno. Ali ajde, ukusima ne vredi raspravljati. meni je to buraz doneo iz francuske, pitacu ga da nije obrisao slucajno.. pa ako nije, mozemo da iskFRIkombinujemo neshto.
iNCUBUs je napisao(la):Prvi je mogao da se nadje na Kazaa-i, ali je bio loseg kvaliteta, tj fajl je bio od oko 500mb, sto mi ni malo ne uliva poverenje. Mozda ipak moze da se iskopa nesto
Sto se tice drugog, film je italijanski, sniman u Italiji (i Ukrajini), italijanski reziser, radjeno po delu italijanskog pisca, radile ga italijanske producentske kuce itd
Jedino sto su glumci uglavnom strani
btw gde moze da se nabavi na divx-u?
austin je napisao(la):jel u filmu pricaju na italijanskom il engleskom - ako je na engleskom onda je to ovo sto sam ja gledao - ulogu pijaniste igra tim roth.
mozda imaju dve verzije - ova engleska je mozda samo rimejk il tako nesto...
iNCUBUs je napisao(la):Ne, ima ta jedna jedina verzija i to je ona o kojoj obojica pricamo
Procitaj opet moj prethodni post, ali detaljno i bice ti jasno
Iako glumi Tim Roth i dosta stranih (ne-italijanskih) glumaca, film je italijanski![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari