Šta je novo?

potrebni filmovi:

iNCUBUs

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2002
Poena
619
La Haine (Mrznja), ovo sam vec, bezuspesno, trazio
i La Leggenda del pianista sull'oceano (Legenda o pijansti na okeanu)...
Naravno divx, dvd-ripovi...
anyone?

iNCUBUs je napisao(la):
La Haine (Mrznja), ovo sam vec, bezuspesno, trazio
i La Leggenda del pianista sull'oceano (Legenda o pijansti na okeanu)...
Naravno divx, dvd-ripovi...
anyone?

prvi nema na divx-u, dok je drugi film americke produkcije - ne znam sto si napisao naziv na italijanskom - i ovaj film postoji na divx-y, ....dodushe ja ga nemam.

Prvi je mogao da se nadje na Kazaa-i, ali je bio loseg kvaliteta, tj fajl je bio od oko 500mb, sto mi ni malo ne uliva poverenje. Mozda ipak moze da se iskopa nesto :)

Sto se tice drugog, film je italijanski, sniman u Italiji (i Ukrajini), italijanski reziser, radjeno po delu italijanskog pisca, radile ga italijanske producentske kuce itd :D

Jedino sto su glumci uglavnom strani :)

btw gde moze da se nabavi na divx-u?

E da, i ja sam se isto cimao za Mrznju vise puta ali mrka kapa... valjda su slepci uradili DVD verziju, a?

Taj film Mrznja.. je takvo sh*t da to nije normalno. Ali ajde, ukusima ne vredi raspravljati. meni je to buraz doneo iz francuske, pitacu ga da nije obrisao slucajno.. pa ako nije, mozemo da iskFRIkombinujemo neshto.

Mrznja je na DVD-u izasla poodavno (region 0).
Video sam DVD nedavno i u Madjarskoj, no cena je bila katastrofa (preko 2000 dinara!) pa sam ga ignorisao...

Zli_Carobnjak je napisao(la):
Taj film Mrznja.. je takvo sh*t da to nije normalno. Ali ajde, ukusima ne vredi raspravljati. meni je to buraz doneo iz francuske, pitacu ga da nije obrisao slucajno.. pa ako nije, mozemo da iskFRIkombinujemo neshto.

'ajde, bilo bi super da jos uvek ima. Ja imam oko 80ak filmova, pa bi mozda tu bilo nesto sto te zanima...

Zorro, skoro sam uzeo rezac, baci mi mail na pm pa da ti posaljem katalog :)

Zli_Carobnjak je napisao(la):

Slobodno ti potrazi taj sh*t od filma, bicemo ti zahvalni :)

iNCUBUs je napisao(la):
Prvi je mogao da se nadje na Kazaa-i, ali je bio loseg kvaliteta, tj fajl je bio od oko 500mb, sto mi ni malo ne uliva poverenje. Mozda ipak moze da se iskopa nesto :)

Sto se tice drugog, film je italijanski, sniman u Italiji (i Ukrajini), italijanski reziser, radjeno po delu italijanskog pisca, radile ga italijanske producentske kuce itd :D

Jedino sto su glumci uglavnom strani :)

btw gde moze da se nabavi na divx-u?

jel u filmu pricaju na italijanskom il engleskom - ako je na engleskom onda je to ovo sto sam ja gledao - ulogu pijaniste igra tim roth.
mozda imaju dve verzije - ova engleska je mozda samo rimejk il tako nesto...

austin je napisao(la):
jel u filmu pricaju na italijanskom il engleskom - ako je na engleskom onda je to ovo sto sam ja gledao - ulogu pijaniste igra tim roth.
mozda imaju dve verzije - ova engleska je mozda samo rimejk il tako nesto...

Ne, ima ta jedna jedina verzija i to je ona o kojoj obojica pricamo :)
Procitaj opet moj prethodni post, ali detaljno i bice ti jasno :)
Iako glumi Tim Roth i dosta stranih (ne-italijanskih) glumaca, film je italijanski :)

iNCUBUs je napisao(la):
Ne, ima ta jedna jedina verzija i to je ona o kojoj obojica pricamo :)
Procitaj opet moj prethodni post, ali detaljno i bice ti jasno :)
Iako glumi Tim Roth i dosta stranih (ne-italijanskih) glumaca, film je italijanski :)

u pravu si , evo coveka koji ga ima
trazi mu katalog na [email protected]

Nazad
Vrh Dno