Šta je novo?

potrebni drajveri za windows 10

core2extreme

Cenjen
Učlanjen(a)
04.11.2012
Poena
160
Imam Asus N76VZ koji je po specifikaciji slican sa N76VB.

na asus sajtu za moj laptop nema drajvera za windows 10 dok za VB ima ali ne svi. ima za atkpackage, tacpad

meni su potrebni drajveri za cipset, irst, intel mei..drajvere za intel hd4000 skidam sa intel sajta a za gt650m sa nvidia sajta.. ostalo mi je to najvaznije po meni cipset,irst i sve sto bi trebalo da laptop lepo radi sa windows 10. losa je mnogo podrska asusa gledam losiji laptopovi od drugih proizvodjaca vec izbacili za win10 a asus nista iako je laptop dobar. hvala unapred

Ja za drajvere koristim DriverPack solution http://drp.su/

Postoji verzija koju odmah mozes da skines i koja skenira sve tvoje drajvere i ponudi ti da ti instalira one koje ti fale. Ako se budes odlucio za ovaj program idi na manual install.

Postoji i full verzija od 10 GB. Ona ne skida drajvere sa neta vec se sve nalazi na hard disku. Full verziju ovog programa mozes naci na torentima.

Hvala na predlogu, koristio sam to inace kada radim sisteme na kompjuterima i slicno, ali me zanimalo u vezi laptopova jer mi je opet bilo sigurnije neki drajver naci na netu sto odgovara, kao npr acpi, kbfilter itd sve sto bi trebalo na laptopu instalirati. Videcu da li radi tako kako treba.. da je bolji asus sa podrskom super bi bilo

Mozda ti i ovo bude od pomoci:

Provjeri koji je hardverski id komponente za koju trazis drajver.

Ides fino na device manager, pronadjes zeljenu komponentu, desni klik na nju pa Propreties pa Hardvare Ids i jedan od tih id brojeva potrazis na Google. Primjer id-a: USB\VID_0CF3&PID_9271&REV_0108

Mislim da vrijedi probati.

I da: obavezno uradi Windows update. Ja recimo nisam uspio da instaliram jedan Asusov drajver dok nisam uradio update Windowsa 10. Takodje imaj na umu da Windows 10 nije jos uvijek dovoljno ispoliran sistem pa mozes imati raznih problema sa drajverima i sl.

Nazad
Vrh Dno