Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Potrebni drajver i program za Tv tjuner media forte (conexant fusion 878a)
mi drajver i program uz njega za Tv tjuner media forte (conexant fusion 878a)ako bi neko mogao da mi kaze gde da skinem sve to bio bi mu zahvalan neko vreme
znam neo sad sam se registrovao i skinuo sta mi treba ali opet mi treba nesto.. sad mi treba aplikacija za taj tuner,to jest tv player ili kako se vec zove kao kod pinakle tunera ctv vision znaci isto to ali za ovu karticu,.a i ako neko zna moze neki alternativni drajver za rezervu!
rek'o ti covek par postova iznad, Dscaler je odlicna zamena za taj software. radi/moze 100% bolje nego li taj originalni softver.
al ako bash hoces imam neki softver za mediaforte, kod mene pishe da je za mediaforte 951 , koji ima isto connexant 878 chipset,pa probaj.
filo,to si u pravu..a fora je u tome sto sam sve skoro navedene programe imao na par multimedija diskova,ali nisam znao da to moze da se koristi za "ono"