Šta je novo?

Potrebni beta testeri za Android

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

!rabas

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2003
Poena
619
Drugari, razvijam jednu aplikaciju za Android i potrebni su mi beta testeri.

Potrebno je da imate bilo koji Android sa 1.6 ili većom verzijom, i naravno malo vremena :)

Ukoliko ste zainteresovani pošaljite mi PM, pa ću vam detaljno opisati šta i kako.

PS. Modovi, ako sam omašio forum, a nadam se da nisam, slobodno premestite ili brišite temu ali da mi javite na koji forum da stavim novu, hvala :)

Poslednja izmena od urednika:
Sigurno bi bilo privlacnije da si napisao koju rec o programu koji pravis..
Ako mi je interesantno, naravno da bih pomogao ;)

... takodje :)

još ako uz program daješ i neki android tel ihahaj :D

Instalirano na Samsung Galaxy i lepo radi. Svidja mi se sve u kompletu kako izgleda. Lepo i jednostavno. Javljam ako bude neke nezgodacije.........
---

Interesuje i mene o kom se programu radi ???

Instalirano na Samsung Galaxy i lepo radi. Svidja mi se sve u kompletu kako izgleda. Lepo i jednostavno. Javljam ako bude neke nezgodacije.........
---

Ovakav komentar me čini ponosnim na samog sebe :D Nego jel na Galaxiju verzija 1.5? Ili si ga updatovao?

Interesuje i mene o kom se programu radi ???

Izgleda da je to vojna tajna :p

Pošto se aplikacija radi za Vip Izazov, ne želim trenutno da kažem ovako javno ni o čemu se radi, ni šta radi :D *** paranoja, ali takmičenje je takmičenje :) Upravo zbog toga sam i napomenuo da ukoliko ste zainteresovani komunikacija bude preko PM-a, samo mi se javite da ste zainteresovani, i ja sve detaljno pojasnim :)

Instaslirana i kod mene, HTC Magic 32B Froyo 2.2 (CM6 RC1), sve je proslo OK, za sada nema problema.

Baci i meni da probamo na Froyu i Nexusu.

imam Tattoo, Wildfire i Galaxy S da testiram, baci na PM podatke

ajde da vidimo Hero sense 2.1

co'ek otis'o na odmor... probajte opet za 7 dana ;)

Javi i meni, da ga probamo na 240*320.... :D

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno