Šta je novo?

potrebni arcade pushbutton-i sa mikroprekidacima

caligari

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
301
kao sto u naslovu stoji, neophodni su mi okrugli tasteri sa mikroprekidacima sa starih arkadnih automata

pushbuttons.jpg

te ukoliko neko ovo josh ima bio bih mu zahvalan ako bi me kontaktirao.

pozdrav

i tata bi sine...

I ja sam jurio nesto slicno!Bilo kakav kabinet i button-e.Nisam imao srece.Lik iz ns mi trazio 10e po "dugmetu" bez icega(bez mp ili onih "listica"):wall:.Podeli sa nama sta zelis da uradis...Ja sam zeleo da uradim bar-top mame(od poker aparata).Bilo bi lepo da se javi neko ko moze da pomogne.:smash:

Nisu bas tasteri s mikroprekidacima ali bi moglo da posluzi.....
Naime imate tastere slicne ovima po gabaritima i izgledu ali ne i u ovako raskosnim bojama.Znam za crne,zelene i crvene ,a obicno se koriste u industriji za start-stop funkcije na principu opruga kontakt tasteri. Postoji u vise velicina i oblika pa cak i ovih dimenzija kao za aparate.
Moj savet pogledajte po elektro prodavnicama ili kod prijatelja koji rade u industriji,bubanj potok isto.

Ja sam te tastere nabavljao na Najlonu. Kvalitet je sumnjiv u najmanju ruku. Moze se naruciti iz inostranstva nesto bolje, ali uglavnom se trazi paypal (Himuragames (zatvoren), ponyboy, LizardLick). Sanwa i Seimitsu delovi se krecu 20-30$ za palicu i 2-4$ za taster, cene dajem po secanju. To su obicni, ako zelite opticke ili svetlece to je dosta skuplje. Zapadni proizvodjaci Happ, iL... oni imaju slicne cene i neke jeftinije modele, par puta je bila rasprodaja tipa 10$ palica. Ako vas zanima postavicu linkove veceras.

Sto se tice tih industrijskih tastera... za mene je to neodgovarajuce, pogledao sam u ITC, tehnotroniku, pitao i u vobiju (pokazali mi zidni taster za svetlo) i to nije to sto trazim.

Ajd kad vec pomenuste, jel ima kod nas negde da se kupi dobro ocuvan "automat" i koliko kosta otprilike?

zar ne bi ovo trebalo da ide u onu zakacenu temu 'potrebi retro delovi'?

Nazad
Vrh Dno