Šta je novo?

Potrebne sledece alatke za sajt

NixyJungle

Čuven
Učlanjen(a)
02.12.2002
Poena
620
Pravim sajt i treba mi skripta ili sta vec kao na vicevi.co.yu za dodavanje novih viceva. Znaci da kad se doda nesto novo ono propada na dole , a nove stvari idu na vrh. Kako to da uradim i u kom programskom jeziku. Ako neko to zna da uradi profi neka kaze cenu pa da se dogovaramo.

Pozdrav.

Standard, znaci u nasim uslovima PHP+MySQL kombinacija.... Sto se "propadanja" tice to ti je najjednostavnije sortiranje po datumu preko SQL-a... Znaci pronadjes na netu primere za PHP i MySQL, ili nabavis neku knjigu na tu temu, i polako... Jedno je sigurno ne moze preko noci, i ako ti treba brzo onda definitivno moras da "konsultujes" nekoga ko poznaje tematiku...

Imacu vremena za jedno desetak dana da se vise posvetim tome kad prodju ispiti.

Sajt planiram pocetkom marta da aktiviram pa se nadam da cu do tad da sredim to sto sam osmislio. Ako ne uspem dinamicki onda cu rucno pa cu malo da semucim :( sta da se radi kad ne znam bas mnogo programiranje. evo lutam po hotscriptsu, ali ne mogu da nadjem takvu skriptu jer zapravo ne znam mi sta trazim jer ne znam kako se zove skripta. Zna li neko.

POzdrav.

Ako ti treba news scripta potrazi Utopia News Pro
Cini mi se URL je www.utopiasoftware.com

Da tacno, moze da nadjes kod odnosno skriptu na mrezi, ali bi opet bilo dobro da malo pogledash PHP i MySQL, cisto neke osnove, trebace ti i zbog "inkorporacije" skripte u sajt....

Covek koji je pravio skriptu za taj sajt mi je reko da takva skripta ne postoji da je on specijalno napravio za sajt. Medjutim na jednom hostingu su mi rekli da tako nesto moze da se instalira na serveru, a zove se ready portal system i zavrsavac mi poso. Mislim da je ovo najbolje resenje s obzirom da ne znam programiranje ni u php-u ni my sql-u.

Nazad
Vrh Dno