Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Naravno sa skromnom investicijom (npr. hteo bih da zadrzim memoriju). Ne interesuje me overclocking kao ni polovne stvari i recimo da je gornja granica 230e za obe. Nemam nikakvu preferenciju AMD/Intel, sve dok je stabilno.
za 230 e sto je odprilike oko 24000din mozes da kupis:
procesor:amd phenom x4 955 3.2 GHz black edition za oko 17000
link: http://www.atom.rs/?sid=2488
nadam se da sam pomogao, tvoja memorija odgovara tako da neces imati problema
moja preporuka ti je da menjas grafiku jel u zadnja 3 meseca procenat crkavanja je 100%(skoro svaka crkne jer se puuuno greju, a i davno su izasle, i ako su inace sasvim solidne!) POZZ
Hvala za preporuku... i mislio sam da ce biti neki AMD kad se uzme u obzir cena/performanse. Vise se brinem za stabilnost tj. moguce pregrejavanje posto odavno nisam citao reviewove procesora.
Posto nisam previse zahtevan, vidim da ce ovaj phenom onda potrajati isto 3 godine
sto se pregrejavanja na phenomima tice neces imati problema ako ne klokujes,
phenomi izdrzavaju temperaturu od max. 62 C, jedino moze da te nervira sto je box cooler malo bucniji
aj drzim mog 965 na 3.82 GHz u leru 36 a u fulu 53 sa T.R.U.E. - om
Opet ja Izgleda da je Asus M4A78-EM kod nas redja nego nevine srednjoskolke... pa mi treba preporuka za slicnu plocu iz tog 70-100evra opsega. Mozda GigaByte MA78GM-US2H?
pa sto odmah nerece da imas do 100 e za plocu
za te pare mozes da uzmes extra am2+ plocu
ni ovaj gigabyte nije losh, mada ako imas da das 100e za plocu mozes da biras....
samo pazi da bude am2+ jer onda nece memorija da ti sljaka
pozz